Poliklinika HELP, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s.

Karla Šípka 282, Pardubice Vii, Pardubice 530 09

• A

Pana doktora jsem měla zhruba rok a musela jsem vyměnit doktora. Chronický zánět močového měchýře, vyměněny 4 antibiotika. Nebyla jsem poslána k urologovi, nebyla navrhnuta jiná forma léčby a názor doktora "až budete těhotná, tak se to zlepší" to uzavřel. Má zkušenost tedy bohužel velmi špatná. Na chřipku a běžné onemocnění to bylo v pořádku.

• Poliklinika HELP, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s. Jiný  •

• D

Pan doktor je skvělý. Vše podrobně vysvětlí a nic nezanedbá. Je moc empatický a ochotný. Sestřička vždy vyjde vstříc.

• Poliklinika HELP, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s. Jiný  •

K panu doktorovi chodím už pátým rokem a jsem velice spokojená.
    Velmi pečlivý a nic nezanedbá.
    Velice mi vyhovuje komunikace a objednávky přes email... Doporučuji každému.

Pana doktora jsem si vybrala náhodou a musím říct, že jsem měla velké štěstí. Moc milý a pečlivý pan doktor a stejně tak příjemná sestřičkou. Vychází vstříc a ani jsem u něho dlouho nečekala.
    Více takových doktorů a sestřiček.

U pana doktora jsem krátce, ale za tuto krátkou dobu mohu napsat, že je velmi příjemný a pečlivý. Stejně tak sestřička se vším vyjde vstříc. Mohu jen doporučit!

• D

Velmi sypmatický a empatický člověk na svém místě. vždy ochotný vyslechnout každý problém pacienta a vyhovět mu k jeho spokojenosti a k udržení či obnovení pevného zdraví! Doporučuji všem!

• B

Příjemný, milý a ochotný pan doktor. Vždy mi pomohl, poradil, nedává za každou cenu antibiotika... Vzhledem k tomu, že s každým pacientem tráví adekvátní čas (co je super, nebere nemocné jak na běžícím pásu), čekací doba je delší, nicméně vám ji zpříjemní ukecaná sestřička :)