J. Š. Baara 26, Děčín 40502
David Čížkovský
Nejlepší doktor jakého jsem kdy měl.Lidský přístup,kvalitní a precizní léčba.Vše vysvětlí tak,aby to člověk pochopil.Celková spokojenost,neměnil bych
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
R
R Grešíková
Pan doktor Slavík se opravdu snaží vždy pomoci. Během koronavirové pandemie jsem se dostala v zahraničí do nesnází, potřebovala jsem pomoc s léky. Pan doktor si dal zvláštní práci a udělal vše co mohl, na základě jeho pomoci jsem nakonec léky v zahraničí dostala.
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
vpraisova
Pan doktor Slavík je můj praktický lékař dlouhou řadu let. Jeho lidský přístup je příkladný, totéž patří stejným dílem i pro jeho manželku - sestřičku. Na jakýkoliv můj dotaz vždy reagují vstřícně s trpělivostí mi vysvětlit problematiku mé otázky. Jsem řadu let diabetik, beru prášky i na krevní tlak, poctivě zapisuji jednotlivá měření jak tlaku, tak i hladiny cukru a tyto podklady elektroniky pravidelně posílám. Z těchto měření pak vznikají ony mé dotazy. V nedávné době jsem absolvoval celkové periodické vyšetření včetně koloskopie, kde musím opět zdůraznit a poděkovat za všechny úkony, výsledky vyšetření a celou přípravu vyšetření koloskopie, kterou jsem absolvoval poprvé. Jsem doslova hrdý i na to, že v mém věku (1943) již jsem účastníkem objednávání e- receptu přes mobil. Za vše moc a moc děkuji.
Váš pacient Prais• Ord. praktického lékaře pro dospělé • •
hrabal.01
Pan MUDr. Slavík Jiří a jeho zdravotní sestřička, paní manželka půjdou určitě do nebe a to konstatuji jako atheista , protože u konkurzu před nebeskou bránou tou dobou nikdo lepší nebude ! Osobně Vám děkuji za Váši krásně lidskou a profesionální péči , hodně zdraví a štěstí . Hrabal Zd. , Benešov n.Pl.
Jiří Krátký
Jsem velice spokojený.Probere Váš problém,navrhne alternativy léčení.Prostě u něj opravdu cítíte,že mu o Vás jde.
Je to lékař, ke kterému chodím víc než deset let a celou tu dobu mu nemohu nic vytknout. Dle mého názoru je profesionál, je svědomitý a empatický. Pochvala též zdravotní sestře - jeho manželce.
Věnuje se pacientovi, pohovoří si s ním a poradí.
Má hezký přístup k pacientům a vůbec není arogantní.
perfektní doktor
velmi dobrý