Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Chodíme k němu celá rodina, je doopravdy výborný.
Sleduje novinky na trhu s léky, dobře poradí.
Při špatných laboratorních výsledcích krve mi sháněl, přijel za mnou domů a rovnou mi napsal žádanku do nemocnice.
Je neuvěřitelné, že si při velkém počtu pacientů všechny pamatuje a super je, když začíná otázkou - jak se máte.
Má naši naprostou důvěru.
~
ráda bych připojila hodnocení tohoto lékaře. Tento lékař je naším rodinným lékařem už spoustu let, chodila k němu moje matka a dodnes k němu chodí můj otec. Všichni jsme s jeho péčí nadmíru spokojeni a to proto, že p. doktor nikdy nic nenechá náhodě a vždy pečlivě člověka vyšetří popřípadě ho pošle na další odborná vyšetření.Loni jako on jediný mi dokázal pomoci od bolesti v podbřišku, když lékaři v nemocnici KLadno si mě předhazovali jako horký brambor a nakonec mi označili za hypochondra.On jediný mi odebral krev, která potvrdila silný zánět v těle, na jehož základě jsem další den byla hospitalizována.Je to lékař na svém místě, kterého nezajímají peníze, ale zdraví svých pacientů.Takový lékař by měl být placen zlatem a všichni by ho měli dávat za příklad.Touto cestou bych mu moc chtěla poděkovat za svouji perfektní péči a popřát mu hodně zdraví a spokojenosti ve svém životě.
J.Brychtová
~
Naprostá spokojenost. Velice pečlivý a starostlivý lékař, příjemný a pohodový..doporučit! :-)
Neznám lepšího.
K p.doktorovi jsem přešla nedávno - poté, co dál nebylo možné zůstat u p.doktorky Nešporové z vedlejší ordinace. Riskovala bych zanedbání a ohrožení. K p. doktorovi jsme poslední dobou stejně museli všichni její pacienti. Jsem velmi mile překvapema přístupem p. doktora Milera k pacientům - i jeho, i těm "odvedle", jeho znalostmi a jednáním. Velmi kvalitní lékař, na úrovni a to samé platí i pro jeho sestřičky.
Nevíte, jestli pan doktor ještě přijímá pacienty? Mám přítele, který se před šesti lety přistěhoval na Kladno a zatím se nám ještě nepodařilo mu žádného doktora sehnat.... tak jsem si říkala, že to zkusím pomocí těchto stránek. Předem děkuji za případné info :)
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.