MUDr. Jiří Janovský

Hlinsko 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

Wilsonova 590, Hlinsko 53901

• E

Chodím k němu od své druhé třídy. Je mi 30 , a nikdy by mě nenapadlo vyměnit zubaře. S takovou tolerancí a milým přístupem neošetřuje snad nikdo. Pro mě nejlepší zubař na světě. Děkuji za Vaši výbornou práci a trpělivost

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

• Po mnoha a mnoha letech špičkové péče, mohu opět pouze a jen pochválit. Bezchybný přístup k pacientovi, vždy vše podrobně vysvětlené příjemná atmosféra a velmi sympatická sestra. Takto vypadá profesionál v oboru. Děkuji pane doktore za vaše služby. S pozdravem a přáním všeho dobrého Šejnost, Pardubice.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Stálý klient  •

MUDr. Janovský je nejlepší zubař, ke kterému jsem chodila, a že už jsem jich musela navštívit hodně..zbaví vás fobie ze zubařů během první návštěvy :):)

• D

Bomba! Jen díky němu jsem mezi přáteli za podivína, že chodím k zubaři ráda a s úsměvem. Doporučuji!

Znám se s MUDr. Janovským od malička (přes 20 let) a zbavil mne kompletně strachu ze zubní ordinace. :) Je vždycky milý a usměvavý, považuji ho za velmi zkušeného (v rodině Janovských jsou 3 zubaři), všechno s Vámi probere a vše potřebně vysvětlí. Jeho zákroky mne nikdy příliš nebolely (trochu to bolí přece vždycky, že). Navíc hraje skvěle na kytaru a je to showman, rozhodně mu nechybí charisma v ordinaci i mimo ni.
    Přiznám se, že jsem jednou - ale pouze jednou - slyšela, že s ním pacientka byla nespokojená a zákrok ji bolel, ale myslím, že každý někdy nemá svůj den - lidi nejsou stroje. Je to výjimka, která potvrzuje pravidlo. Takže pane doktore, jen tak dál!

Kdo si může zahrát na basový aparát svého stomatologa? :-D....je to borec nejen v ordinaci!!! :-)

• Pan doktor Janovský je člověk na svém místě,určitě je mu povolání i koníčkem.Jeho citlivé chování k pacientům je obdivuhodné,vše nejprve vysvětlí a navíc se snaží provádět vše rychle s co nejmenší bolestí a ohleduplností k pacientovi.Po špatných zkušenostech s jinými zubními lékaři v Hlinsku jsem velice ráda,že jsem jeho pacientkou.Jím odvedená práce je pečlivá a dlouho vydrží.Navíc má pěkné moderní vybavení,příjemnou sestru a fajn smysl pro humor.Co se týče čekání,pokud jste objednaní,většinou jdete na řadu včas.Pana doktora vřele doporučuji!!!

• lekaře doporučuji

• Dobrý den.Musím přidat to nejlepší hodnocení pro MUDr.Janovskýho,který si ho opravdu zaslouží.Je to ten nejlepší stomatolog kterého znám.Je velice ochotný,příjemný a navíc milý nejen k dětem ale i k ostatním pacientům.Můžu vřele doporučit těm,kteří ještě váhají ve výběru svého stomatologa.Je to "jednička" ve svém oboru a pevně věřím,že nebudu muset hledat jiného.Moc mu děkuji za sebe i za své děti.

• Příjemné prostředí, krátké čekací doby, vstříčná sestra. Pan doktor je velice milý a hlavně šikovný.