MUDr. Jiří Hvězda

Zubař · Více

Jičín 1 adresa

Privátní zubní praxe - stomatologa s lab.

Dělnická 221, Jičín 50601

• D

Byl jsem zde na zubní pohotovosti. Lepšího člověka jsem v životě nepotkal. Pan zubař odborník s dlouholetou praxí nejen v dentálním oboru, ale v životě. Paní Sestřička nejvíce nápomocná, důvtipná, milá, příjemná. Když bych zde byl pacientem, rozhodně bych se sem vracel rád.
    Děkuji Vám za vytrhnuté kořeny, bolestně v rámci možností a stavu chrupu!

• Privátní zubní praxe - stomatologa s lab. Jiný  •

• Byla jsem velmi mile překvapena jak byl pan doktor vstřícný,laskavý,milý a neuvěřitelně ochotný mi pomoci a vyřešit mou situaci,jak časově,lidsky.Mám pocit,že jsem se ocitla chováním ve 30 letech,takzvaně noblesa Oldřicha Nového,dlouho jsem nepotkala člověka takového charakteru a vystupováním,kéž by bylo takových lékařů a lidí všeobecně více,vzácný člověk a jemu patří moje velké dík.Sarková

• Privátní zubní praxe - stomatologa s lab. oprava korunky zhotovené jiným lékařem  •

• R

Přestoupila jsem k panu doktorovi od zubařky, kde jsem nebyla výrazně spokojená s péčí, která byla nulová. Hned ve dveřích mě přivítal usměvavý, přívětivý člověk :) Vše perfektně vysvětlí, každý úkon.. Skvělý přístup. Bude mi dávat do pořádku celou pusu a musím říct, že jsem štastná, že jsem v jeho péči.

Pan doktor je opravdovým odborníkem ve svém oboru. Krom profesionální práce je i vzorným učitelem nastupující generace mladých lékařů. Tím že předává své poznatky dalším dělá to nejlepší pro budoucnost nás všech. Kdyby to takhle fungovalo v našem zdravotnictví všude bylo by to výborné.

• Jsem pacientkou pana doktora již přes 30 let a díky jemu a jeho péči mám ve svých 70 letech všechny své zuby.

• H

Znám p.Hvězdu už 15 let,
    vystupování,
    doporučení - dcery rovnátka
    ošetření,
    psychická podpora - což je taky důležité.
    Vše musím říct na jedničku.
    Prostě dobrý lékař i člověk.

K panu doktorovi chodí již několik let celá naše rozvětvená rodina.Všichni jsme spokojeni s jeho perfektní péčí.Souhlasím s názorem,že kdo si chrup nečistí, dostane vynadáno - A JE TO DOBŘE.

Pan doktor má zlaté ruce. Složitou operací a soustavnou několikaměsíční péčí mi zachránil několik zubů,když mi hrozily implantáty. Můžu jedině doporučit!!

• B

Z pohledu člověka,jenž měl tu čest s panem doktorem několik let spolupracovat v roli zub. technika,jej mohu jen a pouze vřele doporučovat.Nesetkala jsem seza 13 let své praxe s ošetřujícím,který by více než MUDr.Hvězda usiloval o kvalitu vyhotovených protetických prací.Byl a určitě i nadále je,velice šikovným,precizně pracujícím stomatologem.

• O

Vynikající stomatolog s perfektním přístupem k pacientovi. Nedoporučuji ale těm, kteří nedbají na prevenci, dostanou pořádně vynadáno..:-))