MUDr. Jiří Grolich

Zubař Více

Židlochovice 1 adresa

Privátní zubní lékař

Masarykova 116, Židlochovice 66701

Profesionál, odborník, úžasný praktik. Neuvěřitelně šikovný s úžasnou lidskostí. S paní sestřičkou úžasný tým. Za nás nejlepší zubař na světě,

• Privátní zubní lékař Jiný  •

Dlouhodobá spokojenost. Velmi milý a kvalitní doktor, společně s paní sestřičkou jaou sehraní a nikdy jsem zbytečně dlouho nečekal. Mají dobře naplánované návštěvy.

• Privátní zubní lékař Čištění zubních kanálkyů  •

• I

Ze zubařů jsem měla vždy fobii,a nerada je navštěvuji. Přesto pan Grolich je velice příjemný,ochotný,a pečlivý doktor,má skvěle vybavenou ordinaci,dokonce už ani na rentgen se nemusí běhat jinam,vždy mi pomohl z problémů a od bolestí. Navíc je to sympaták. Chodíme k němu celá rodina,i s dětma,a jsme spokojení. Sestřička je velice milá,příjemná,ochotná,prostě bezvadná. Snad jen objednací doby jsou dlouhé,ale to je tím,že má hodně pacientů,a když je třeba,tak bolestivé akutní případy bere ochotně ihned.
    Zámečníková

• Z

příjemný,dobrý přístup k pacientovi,vysvětlí postup,aby člověk věděl co ho čeká nebo co navrhuje jako nejlepší variantu.Chodím k němu celá léta,ale vzhledem k odvedené kvalitní práci, nemám i v mých letech po šedesátce žádné problémy,takže spíš jen běžné kontroly jednou za čas.Mohu říci, že už dlouho se zubaře nebojím !!

Svědomitý a profesně zdatný,rád k němu chodím. Mohu pouze doporučit!

• doporučuji!

• Příjemný, zručný s lidským přístupem. Velmi doporučuju :-)

• MUDr. Grolich svou kvalitou práce a lidským přístupem již v minulosti nasadil vysokou laťku a po všechna léta tuto úroveň udržuje jako svůj standard.

• V

Velmi dobrý zubní lékař, kvalitní výbava ordinace, profesionální přístup jak sestry tak doktora. Jsem nanejvýše spokojen, žádný problém jsem doposud nezaznamenal.

vždy jsem spokojený, doporučuji, velmi dobrý lékař