Jánská 5, Opava
Pohodový doktor s příjemným vystupováním a hlavně s výbornými znalostmi, doporučuji.
Souhlasil bych s Vámi s tou sestrou, ale na doktora nemohu rict ani kapku spatneho. At slo o ridicak, potvrzeni do skoly, potom do prace, vzdycky vse ok a s prehledem. Kdyz mam problem, dukladne posloucha, vysetri, predepise... Ja jsem moc spokojen.
Pan doktor je velice náladový, po nehodě mi odmítl vyplnit formulář pro pojišťovnu s tím, že je to moc TĚŽKĚ....Tak nevím, jak by mne léčil, kdybych k tomu měla i nějakou TĚŽKOU nemoc. Po téže nehodě jsem měla stále teploty, jen nějakých 37,3 ale pořád, nic se mnou neudělal, jen mi poradil, že se nemám pořád měřit. Jenže jak fungovat s rukou v závěsu a zároveń chodit do práce, na rehabilitace a starat se o malé děti. Na neurologii mne toho zbavili, zařídila jsem si to sama. Několik měsíců, možná i let se mi občas špatně dýchalo v různě dlouhých intervalech, u preventivky se mi vždy dostalo rady se tolik nepozorovat. Na žádost jiné lékařky jsem se dostala na alergologii - astma. Takže jsem odešla jinam. Bohužel k němu musím chodit na preventivní prohlídky jako ke závodnímu lékaři, a to se tváří jako nejhodnější a nejvlídnější lékař pod sluncem, asi ty preventivky vynáší víc, než nějaký papír pro pojišťovnu. Kdysi tam měl velice hodnou a vstřícnou sestřičku, teď tam má hubatou a nevlídnou paní, kterou vídávám v pracovní době kouřit před okny ordinace. Taky jeho vizitka.
Borec
Velmi důkladný, svědomitý a vzdělaný lékař. Nepodcení ani sebemenší příznak, doporučuji a děkuji za vynikající péči.
Perfektní přístup, svědomitý a důkladný doktor s přehledem a smyslem pro humor, mohu jen doporučit.
pedros
Výborné chování, dobrý přístup.
vděčný pacient
jako praktik mi pomohl až po léčbě odborníky, kteří mi pomoci nedokázali
Jana
Pan doktor je velmi dobrý praktický lékař, vyšetřuje důsledně, jen díky tomu mne včas vyslal na odborné vyšetření, když rozpoznal zdravotní problém.
DLOUHOLETÁ PACIENTKA
PAN DOKTOR JE DUSLEDNÝ A VŽDY SE K MÉ OSOBĚ CHOVAL SLUŠNĚ A VYŠETŘOVAL MĚ DUSLEDNĚ.VŽDY JSEM DOSTALA DOBRÉ LÉKY .JSEM VELICE SPOKOJENA ,ZE MUŽU NAVŠTĚVOVAT PANA DOKTORA ČERMÍNA . MOC MU DĚKUJÍ K VYLÉČENÍ MÉ NEMOCI.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě