MUDr. Jaroslav Vedral

Pediatr Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Ordinace pro děti a dorost

U stadionu 1233, Mladá Boleslav 29301

• Z

Dnes tj 8.3.2017 jsem tam byla s 3 měsíčním miminkem. Akutní problém se strevy. Horší jednani a přístup jsem nezazila. Žádna ochota,žádný zajem. Jsem totálne rozhorcena, jak takový člověk muže léčit děti. Spis nelecit!

• H

chodíme k panu doktorovi ji 30 let se 3 dětmi a nebojí se...spokojenost....vždy vyjde vstříc, nikdy žádná stížnost...

• My máme pana doktora i sestřičku moc rádi. Oba jsou příjemní a velice ochotní. I naše dcera k nim jde ráda a to se doktorů boji.

• B

K panu doktorovi jsem chodila jako malá, nyní jsou u něho zapsány všechny moje čtyři děti a jsem s ním naprosto spokojená. Skvělé chování k dětem, snaží se najít i alternativnější způsoby léčby. Sestřičká úžasná bytost, vřele doporučuji.

• Chodíme k dr. Vedralovi a jsme maximálně spokojení. Sestřička vždy příjemná a usměvavá a pan doktor se úžasně chová k dětem a vždy je ochotný a maximálně se snaží pomoci, ve všech směrech. Já za sebe ho mohu doporučit a neměnila bych.

• Moje zkušenost není moc dobrá.Obě děti už chodí k jiné paní dr.špatné diagnostikování,špatná léčba...až s novou dr. jsou děti již v pořádku.

• rádi k němu chodíme, je ochoten přijít i za pacientem domu

• Š

velmi dobrý,umí poradit v každé situaci,přístup k dětem perfektní,

Pana doktora Vedrala můžu vřele doporučit.Je velmi hodný a ochotný lékař..Chodili k němu moji sourozenci i já k němu chodím celých 18let..A na pana doktora,ani na sestřičku nedám dopustit.Vřele doporučuji i jiným lidem..Nedám na něj dopustit!!!!!Jednomu bratrovi je 33let kdyby bydlel tady tak i jeho 8letý syn k němu bude chodit!

• I

Já k němu chodila jako dítě a zachránil mi život. Jako jediný se opravdu postaral o to,aby se mnou někdo něco dělal... Teď k němu chodím se svým synem a je stále tak dobrý a pomáhá nám (i když syn naštěstí žádnou vážnou nemoc nemá). Přístup perfektní,sestřička výborná a usměvavá. Doporučuji!!