nám. Svobody 112, Hoštka 41172
Dana Skořepová
Nejlepší doktorka, co znám. Extrémně pečlivá, milá, empatická. Jde jí skutečně o zdraví pacientů. Už její přístup mě léčí. Nikdy zbytečně nepředepisuje ATB, volí medikaci s ohledem na účinnost a zatížení organismu, nikoliv na příspěvky od výrobců. V případě potřeby řeší akutní věci nad rámec pracovní doby (večer, o víkendu). Nikdy mě nenechala ve štychu.
Je pravda, že si u ní v čekárně posedíte, ale mně to rozhodně za tu nadstandardní péči stojí!• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
Karla Manderova
Nemam jineho slova,nez ze pani doktorka je nejskvelejsi odbornik a clovek,ktereho jsem potkala.....a timto ji take za vse moc dekujeme ...
Mácha
Nejlepší lékař. Lepšího jsem ještě nepotkal.
Dušánková
Skutečně mohu potvrdit,ještě nikdy,ale opravdu nikdy jsem se nesetkala s tak profesionálním vyšetřením jako u paní doktorky. Zároveň musím konstatovat, že vše probíhá v srdečné a usměvavé atmosfeře, kdy máte pocit, že je tady paní doktorka jen pro vás.Její ochota vyslechnout a poradit i v zcela soukromých záležitostech je až neuvěřitelná.Hodnotím ji jako jednu z nejlepších praktických lékařů.
I
Iris
Jsem spokojena.Je strašně obětavá a hodná.
Vlastimil Mikl
Nejlepší lékař, kterého znám.
Miloslava Hálová
Ve svém pokročilém věku jsem dosud nepoznala lékaře schopného, ochotného, svědomitého a hlavně lepšího odborníka než je paní doktorka. Její ochota, jednání a úcta ke svým pacientům se nedá vůbec slovy ohodnotit. Kéž by takovýchto odborníků a vůbec lidí bylo více.