Antonínská 7, Brno 60200
Dan
já byl u paní doktorky minulí týden.Paní doktorka je milá a svoji práci dělá s největší svědomitostí.Vše vysvětlí a doporučí nejlepší řešení problému.Já paní doktorku doporučuji!!!Byl jsem maximálně spokojen s vyšetřením i přístupem!!!Děkuji paní doktorko!!!
host
Je ti už asi 8 let, co jsem na doporučení jedné známé navšívil paní doktorku kvůli silné bolesti v zádech a bolesti hlavy. Bral jsem Valetol, abych se mohl v noci vyspat. Po standardním vyšetření mně pí. doktorka řekla, že jsem už starý a že se s tím musím smířit (to mně bylo asi 50 let). Neposlala mně ani na žádné vyšetření (např. RTG). Po asi půl roce v této situaci jsem na radu jiné známé přešel k doktorovi, který mně zablokovanou páteř odblokoval, a problém byl vyřešen (bolest zmizela). Pokud "odbornost" pí. doktorky po těch letech zůstala na stejné úrovni, tak její pacienty potěš Bůh.
Slechanová Jana
Jsem moc ráda,že jsem konečně našla lékařku,která má důvěru pacientů i moji,je milá,ochotná,vstřícná,mooc hodná,umí naslouchat a především pacientovi důvěřuje,vřele doporučuji všem co hledají...
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Objednání u ní je velmi rychlé, když máte závažný problém hned vás přijme. V čekárně čekám od 3 do 5 minut. Práci má velmi organizovanou.
Je velmi vlídná, vyslechne vás a pak důkladně zhodnotí váš zdravotní problém a začne tak s léčbou. Absolutně nic nezanedbá, vždy když je potřeba, tak vás pošle na další vyšetření. Nechce nic zanedbat. Velmi pečlivá lékařka. Doporučuji!• • •
Tato lékařka je příkladem, že je nejen na odborné výši, ale že je schopná si zorganizovat svoji práci. Když objedná na desátou hodinu, tak vás v deset také volá do ordinace. Pokud se stalo a nastalo zdržení, tak vyšla, omlouvila se. A to se jednalo o zdržení 10 minut. Za roky, kdy jsem v péči paní doktorky nastala taková situace snad 3x.
Je to lékařka, která dělá svoji práci zodpovědně a má pěkný vztah k lidem, je milá, příjemná, vysvětlí, vyslechne no zkrátka je to PANI DOKTORKA• • •