Ústavní 400, Praha 18000
U Uranie 16/1080, Praha 17000
4 názory
Adéla Metelcová
Včera jsem byla s osmiměsíční dcerou na fyzioterapii u této paní. Dozvěděla jsem se, že je dcera 2 měsíce pozadu, protože zatím neleze a neplazí se. To, že lezení přeskočila a už sedí (ale nekvalitně, shrbeně), podle paní fyzioterapeutky není problém.
Cvičily jsme v ordinaci na podlaze, kde se chodí v botách. Nácvik lezení probíhal tak, že jsem měla být 2 metry od dcery, která začala po chvíli plakat. To byl podle paní fyzioterapeutky správný moment na to, aby se učila lézt. Následovaly 2 minuty pláče, kdy já se snažila motivovat dceru, aby lezla za mnou, a fyzioterapeutka jí postupně šoupala nohama, aby “dolezla” až ke mně, s nudlí až na zem. Po týhle šílenosti jsem se optala, jestli nevadí, když bych chvíli kojila. Tak jsem se dozvěděla, že učím dceru zajídat stres a zadělávám jí na obezitu. Když jsme se chystaly k odchodu, ještě jsem byla poučena, že by dcera měla mít ponožky (červenec). Paní je navíc odpůrce nosítek a nemám se divit, že dcera už sedí, když ji posazuju do nosítka.• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
PacientZlin
Paní Šimonkovou mohu vřele doporučit! Řeší obtíže komplexně, pomohla mi s akutním problémem a následně se zaměřila i na další déle přetrvávající obtíže, které neušly jejímu znalému oku. Její lidský přístup k pacientovi a zdravý smysl pro humor pak beru jako velmi příjemný bonus :-)
B
brodjaga
dobry den.mohu jen doporučit,jsem chodila k tej lekarce na mojžišovu metodu ,po par mesicich jsem otehotnela a ted mam na svete nadhernu dcerku,diky
Michal
Velmi dobrý přístup, vždy vysvětlí proceduru a jak mi pomůže.. Ceny nejsou přemrštěné a přístup je opravdu skvělý.. Mohu jen doporučit, od bolesti mi pomohla po dvou sezeních a to úplně bez prášků, jen po pár cvicích..
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze