Praktický lékař pro dospělé

Kaznějovská 47, Plzeň 32300

• A

Velice ochotný a chápavý přístup jak od doktorky, tak od sestřičky. A.H.

A paní doktorkou Kebrlovou jsem spokojená. Chodím k ní už přes 4roky a vždy byla velmi příjemná a laskavá.

• Jsem velice spokojena vždy vyjde vstříc,poradí,tam kde ostatní vás odbydou,hledá řešení jsem spokojena s léčbou i přístupem,Adamcová

• Když jsme se s matkou přistěhovali do Plzně před deseti lety,byli jsme u doktorky,která s ní sousedila v ordinaci odpálkováni,že sem vůbec nespadáme a že patříme k doktorce na druhém konci sídliště.Paní doktorka si nás vzala pod svá křídla a už je přes deset let naším doktorským zlatíčkem.Ten anonym,který jsem si tu přečetl,je nesmysl.Autor sám je dost zmatený a vlastně ani neví o kom píše. Např."Co by neudělal pro známě",přitom hodnotí lékařku.

• Jsem s paní doktorkou dlouhodobě spokojen.Chodíme k ní celá rodina ( 6 lidí )
    Zajímalo by mě proč se pisatel pomluvného hodnocení radši nepodepsal?
    Asi nemá čisté svědomí a nebo je to někdo z konkurence??

S pozdravem Adamec Martin

• Zcela souhlasím s předchozím příspěvkem. Paní doktorka opravdu neumí diagnostikovat. Výhodou je, že se o to mnohdy raději nepokouší a rovnou Vám napíše to, co po ní chcete. :-) Nezajímá se o novinky z oboru, vystačí si s tím, co se před 25 lety naučila ve škole. Přesto všechno musím říct, že je hodná a milá, ale od lékaře čekám víc a proto už k paní doktorce nechodím.

• Paní doktorka je sice příjemná, ale léčit neumí. Nikdy si mě ani neposlechne, neprohmatá a poté co čekám 40 minut v čekárně sem za 2 minuty hotov s diagnózou a léky typu Panadol(to sem tam nemusel chodit)... Před rokem sem přijel z Egypta a měl sem silný průjem, horečky 40 a bolesti břicha a paní doktorka mi řekla že je to prý slepák a poslala mě k chirurgovi. Chirurg se jí vysmál, dal mi antibiotika a byl sem druhý den fit...
    Navíc žádost na řidičák mi vyplnila stylem: Ste zdravy? Ano. - Tak tady máte!
    Kdybych měl náhodou něco se zrakem či něčím jiným, tak jezdím vesele bez brýlí...Opravdu skvělý přístup:-D

Silně nedoporučuji!

• .

Pani doktorka pacienta vzdy vyslechne, je ochotna, mila, ale musim souhlasit s tim, ze nedodrzuje predepsanou pracovni dobu, chodím do prace, proto bych rad vyuzil ordinacni hodinu mezi 7 a 8 rano, ale pani doktorka drive nez pred osmou neordinuje v tu dobu je v ordinaci jen sestra, ktera muze provadet jen nabery, nicmene se vzdy snazi pacientum vyjit co nejvice vztric.

Paní doktorka je naprosto skvělá a sestřička velice příjemná !!
    Všem vřele doporučuji.čekací doba není tak dlouhá jak zde někdo píše!!!

• čekací doba příšerná pokud nejste těhotná ale jinak všem vřele doporučuji akorát sestru bych poslala ke všem čertum