Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
J.K.
Byla jsem s dcerou u paní doktorky na endokrinologii. Na základě recenzí jsem měla dost obavy, které se naštěstí nenaplnily. Je pravda, že dovolat se je trochu problém, ale je možnost komunikace emailem, z ordinace se vždy pak ozvou telefonicky. Osobně jsem s paní doktorkou i sestřičkou velmi spokojená. Vše skvěle vysvětlila, zodpověděla veškeré dotazy, rozhodně nebyla nepříjemná ani arogantní, jak bylo v recenzích zmiňováno. Za mě velká spokojenost.
D.D.
čeka se min. hodinu, peni doktorka zmizela na hrozne dlouhou dobu a nebyla jsem schopna se ji dovolat a kdyz uz byla zpatky tak si nasadila dovolenou dlouhou tak tyden pred vyplatou a ja s akutnim stavem kdyz jsem se ji konecne dovolala tak mi rekla ze se nejdrive muzu objednat az za pul roku? NEDOPORUCUJI
Maruš Křížková
Úžasná... Vždy se na návštěvu a náběry krve moc těším :D
Jenom čekaní na řadu skoro vždy výjde na jednu až dvě hodiny.
Kotlarova
paní doktorka,je velice ochotná,milá,a opravdu šikovná s dětmi to umí,a sestřička taky.Já bych určitě za jinou nevyměnila.
Vincent Bodrov
Vše v pořádku, přístup, práce s dítětem, informace, vše na 100%. Doporučuji ostatním. Jen šekací doba cca 50 min., ale s tím se člověk bohužel v čechách musí smířit.
Mája
Paní doktorka i setřička je moc milá. Vše ochotně vysvětlí, s dětmi to také umí. =) Paní doktorka i setřička je moc milá. Vše ochotně vysvětlí, s dětmi to také umí. =)
Hloušek
velmi dobré