Sam. ordinace PL - pro dospělé

Karlovotýnská 425, Rudná 25219

Jen ty nejlepší zkušenosti ! Velmi dobrá odbornost, přístup, doporučení na odborná vyšetření, snaha vše řešit k úplné spokojenosti.

• B

Paní doktorka se velice poctivě stará o své pacienty. Nepodceňuje nic, co by mohlo pacientovi škodit, raději jej pošle na odbornou pomoc do nemocnice. To platí i pro velmi staré lidi. Bohužel, její ordinace v patře bez výtahu, je tragédií. Lidé staří nebo méně pohybliví mají při návštěvě lékařky neskutečné problémy. Nepříjemná je i doba strávená v čekárně, na druhou stranu to svědčí o tom, že paní doktorka každému pacientovi věnuje dostatek času.

• Mám velmi dobrou zkušenost s paní doktorkou.
    Přistupuje k léčení velmi odpovědně.
    Doporučuji !

• Paní doktorka je pečlivá, vyslechne, poradí, pomůže. Je to profík, navíc příjemná a sympatická ženská. A již několikrát mi pomohla i mimo svou pracovní dobu. Co si může člověk od lékaře přát víc ?
    Jediné, co mi vadí, je televize v čekárně, kde běží stále dokola jedna smyčka, na které se dokola střídají návody na první pomoc při úrazech s reklamou na všemožné preparáty. Myslím si, že nemocný člověk nemá moc velkou náladu vidět 3x za sebou zastavení tepenného krvácení nebo doporučení na rektální vyšetření.

• Ja jsem u pani doktorky byla pokazde poctive vysetrena a vyzpovidana, pani doktorka zadne priznaky nepodcenuje a nemavne nad nicim rukou jako nad banalitou. Je to velice distingovana dama, chova se k pacientum s respektem.

• N

Paní doktorka je dostatečně odborná, ale existují lepší lékaři, ona není až takový profesionál. Vadí mi navíc, že pacient nemá soukromí, když je naprosté ticho, tak je slyšet rozhovor s paní doktorkou až do čekárny.
    Když vzpomínám zpět, tak mi vždy pomohla, jsem spokojená.
    Paní Císařová je spíše vážnější doktorka, ale o to lépe, aspoň se dlouho nevybavuje s pacienty.

• Pomůže,poradí,obětaváa chápavá k problémům člověka

• spokojenost, poradí,pomůže je milá.

• Chodím k paní doktorce už 17 let a jsem velmi spokojená.