Fakultní nemocnice U sv. Anny

Pekařská 53, Brno 656 91

4 názory

Pan doktor je zřejmě vyhořelý, chápu, že práce je to poněkud rutinní a nezáživná. Nicméně překvapila mě i nízká míra erudice, kdy doktor nechápal, že se mi vertigo zhoršuje pouze na jednom konkrétním místě, přičemž toto je celkem známý fenomén - tedy že environmentální faktory mohou zhoršit smyslové vjemy. Po nehodě, kdy na mě spadla čtyřkolka a měla jsem závratě takového typu, že jsem musela zavírat oči a zakrývat si uši, abych nebyla v tu chvíli extrémně nepříjemným vjemům exponována, jsem měla logicky obavu, že se jedná o otřes mozku a zajímalo mě, zda mám zaujmout přísný klidový režim. Doktor se mě 2x ptal, zda potřebuji mít někde napsané, že mám otřes mozku, na což jsem odvětila, že je to možnost nadnesená jeho kolegou, který mě vyšetřil před ním. Nerozumím, že taková míra arogance a nedostatek empatie je zaměstnavatelem tolerovaný, v mé práci bychom s takovým člověkem ukončili PP. Toto říkám jako recruitment manager.

• A

Přišla jsem k lékaři v sobotu s točením hlavy a zvracením od pátečního večera. Doma jsem lezla po čtyřech abych mohla dojít aspoň na toaletu. Pan doktor nebyl v ordinaci kdy měl pohotovost a až přišel, nadal mne, že ho vyrušuji. Poslal mě domů a po týdnu v jiné nemocni se přišlo na to, že jsem prodělala cévní mozkovou příhodu. Tak že pane doktore, mockrát děkuji.

• E

K panu doktorovi chodím přes 10 let a jsem spokojená. Teď když nastalo riziko v mé dosavadní léčbě, ihned jednal a nasadil mi bezpečnější medikaci.

• A

Naprosto arogantní člověk, který se cítí být vám nadřazený, zlehčuje vaši situaci, překrucuje co jste právě řekli, dělá z vás méněcenného a lajka, který přece bez přístroje nedokáže poznat, že je vám zle z nízkého tlaku.