Jiřího Wolkera 1353, Ledeč nad Sázavou 584 01
Jiří Laudát, Havlíčkův Brod
Moje neteř pracuje jako lékařka na prestižní zubní klinice v Praze a nabízela mi jejich služby. Jsem velmi rád, že jsem odmítl a využil Implantologické, stomatochirurgické a protetické služby MUDr. Jana Maštálky v jeho zubní klinice IMPLANTA s.r.o. v Ledči na Sázavou. On sám je špičkový odborník a též vynikající psycholog. Celkově pak celý jeho zúčastněný tým pracuje na vysoce profesionální úrovni i s velmi pozitivním empatickým přístupem k pacientovi, počínaje recepcí. To vše ve velmi příjemném prostředí. Mohu pouze vřele doporučit.
Lukáš
Profesionální výkon, krásná čekárna, objednání rychlé, téměř žádné čekání. ale hlavně velice přijemná a empatická sestřička, která dceru (ač již není malé dítě) neustále uklidňovala.
E
Eva Ondráčková
Příjemná čekárna s velkým akváriem, bylo na co se dívat. Dále pak vstřícné jednání, milá sestřička, ochotný pan doktor, vše mi bylo vysvětleno. Děkuji - Eva Ondráčková
Z
Zdeněk K.
Pana doktora Maštálku a jeho profesionální a ochotný tým mohu jedině DOPORUČIT. Komunikace, samotný výkon - vše na velmi profesionální úrovni. Nadstandardně vybavené ordinace a velmi příjemné prostředí - čekárna / recepce. To vše s empatickým a vstřícným přístupem všeho zúčastněného personálu.
Moudráky
Trhání všech osmiček. Naprostá spokojenost se zákrokem i s léčbou/hojením.
Alena V.
Ordinaci pana doktora Maštálky jsem navštívila kvůli náhradě chybějících zubů pomocí implantátů. Nelituji ani času ani financí co mě to stálo. (pan doktor má občas problém s časem :)) S prací jsem maximálně spokojená pan doktor je velice pečlivý, nikdy neponechal nic náhodě. Před každým zákrokem jsem byla pečlivě seznámena s tím co mě čeká, po operaci si mě převzali moc milé sestřičky, které mě poučili jak se mám o rány starat. Dneska mám nádherné zuby, které drží a jsou k nerozeznání od vlastních.
T
Tereza K.
Navštívila jsem zubní ordinaci Implanta v listopadu 2020 a byla jsem velice spokojená. Byla jsem na extrakci všech zubů moudrosti a vše bylo bezbolestné. Oceňuji profesionální přístup pana doktora a velice příjemný personál. Mohu všem jen doporučit.
• jiné místo • Jiný •
M.Š.
S prací pana doktora Maštálky jsem velice spokojena, doporučila mi ho moje kamarádka. Neměla jsem v horní čelisti žádné zuby, byla jsem nucena nosit protézu. Neměla jsem ani kost do které by mi implantáty dal. Poradil si se vším a ted po skoro dvou letech co jsem k němu začala jezdit mám krásné nové zuby napevno na implantátech. Rozhodně nelituji času ani peněz, určitě to za to stálo. Tímto děkuji nejen jemu ale i milým a ochotným sestřičkám.
• jiné místo • Jiný •
J. K.
Rozhodně nedoporučuji. Nepříjemné bylo hned na začátku čekání. Ačkoliv byla dcera objednaná na konkrétní čas, vzali ji po 1,5 hodině. Což u dítěte je hodně stresující a zdlouhavé. V ordinaci prvotní zájem o platbu za nadstandard - u dítěte za vytržení dvou zubů částka přes 3 tisíce Kč. Měl to být banální úkon, až ve zprávě jsme se dočetli o komplikaci. Pan doktor nás o tom osobně vůbec neinformoval. Při mém příchodu do ordinace seděla dcera v zub. křesle, vytékala jí z úst krev na oblečení, měla ji i ve vlasech. Aniž by ji otřeli nebo na to aspoň upozornili. Otřesný zážitek, který si již nikdy nechci zopakovat.
• Ordinace praktického lékaře • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
martina.skoupa
Skvělý zubař. Byla jsem u něj na komplikovaném trhání - sekání "moudráku". Zákroku jsem se velmi bála. Přístup pana doktora a sestřičky byl velmi profesionální. Po celou dobu zákroku mi sdělovali, co se bude dít a co můžu v tu chvíli cítit. Toto mi přijde velmi důležité a v dnešní době u lékařů poměrně vzácné. To mi dodávalo klid. Celý zákrok proběhl bezbolestně. Rekonvalescence cca týden s antibiotiky, nateklý obličej a zpočátku bolest - ale to je po tak velkém zásahu očekávatelné a normální.