nám. Republiky 465, Mladá Boleslav 29301
Mirek Kurka
Pan MUDr Šlauf je odborník na svém místě. Odmítám jakoukoliv kritiku.Je příjemný, ohleduplný a dovede poradit a zbavit problémú.
Z
zbynek.roup
Byl jsem doporučen k p. MUDr. Šlaufovi k vyšetření a případně k další léčbě s artrózou kyčelního kloubu. Pan doktor sice správně určil diagnozu, ale řekl mi, že na operaci jsem mladý (je mi více jak 60 let) a že operace přichází v úvahu za 5, 10 nebo i 15 let. do té doby se s tím mám naučit žít. Proto jsem zvolil jiného ortopeda, který měl k mému překvapení po shlédnutí rentgenu naprosto odlišný názor. Nyní mám již po operaci TEP a hlavně mám po bolestech.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Byl jsem obvodním lékařem odeslán k p. MUDr. Šlaufovi k provedení "obstřiku" s akutním (bolestivým) problémem svalu mezi lopatkami. P. MUDr. Šlauf mě požádal o provedení předklonu, vytkl mi, že se špatně ohýbám v kříži, dal mi injekci nad pravou hýždi, vybral 130,- Kč a nashle. Na mou námitku, že mám problém mezi lopatkami mi vysvětlil, že je původ v kříži. Nezbývalo, než potíže přetrpět, až odezněli po týdnu sami.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nerad veřejně haním něčí práci, ale v tomto případě musím udělat výjimku, protože tenhle ortoped na mě působil značně nedůvěryhodně, jeho diagnóza, jak se později prokázalo u jiného ortopeda byla zcela mylná. Doporučil mi pouze rehabilitační cvik. Sportovat mohu s plnou zátěží i nadále.
Po odchodu z ordinace jsem volal jiného ortopeda. Ten mi provedl artroskopický zákrok. Resumé : díra v chrupavce až na kost.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor je velmi vzdělaný odborník se smyslem pro citlivé řešení zdravotního problému. Vše řádně vysvětlí, výborný diagnostik. Kéž by byli všichni takoví, zejména v lůžkových zařízeních! Je to jeden z těch lékařů, před kterými se pacienti zbavují i syyndromu bílého pláště. Co se týká sestry, je to žena na svém místě. Pravda, někdy se zdá trochu přísnější, ale s panem doktorem se skvěle doplňují. Nic jiného nelze, než doporučit.
Velmi profesionální, ochotný, s potvrzenou dlouhodobou praxí a zkušenostmi. Milý člověk se zájmem o pacienta.
nejlepší
Pan doktor určitě patří mezi špičku ve svém oboru.Léta jsem jezdila do Prahy do Motola,když jsem náhodou potřebovala ihned ortopeda,navštívila jsem na doporučení pana doktora a už bych nikdy jiného nechtěla.Citlivý člověk,úžasný diagnostik.
Synková Dana
velmi dobrý ortoped,krátké objednací doby a še jej doporučuji
jirka
V mém případě odvedl naprosto profesionální práci. Perfektně vysvětlil o co jde a jak bude probíhat léčba, co mohu a co bych neml dělat.... Vše zabralo a jsem bez obtíží. Takže dle mého názoru super lékař a odborník na svém místě.