Urocentrum Brno

Purkyňova 35e, Brno

Na povrchu varlete jsem si něco nahmatal, obvodní si nebyla jistá, tak mě odeslala ke specialistovi.

Prohmatem varlat nic nenalezeno. Odeslal mne na sono.
    Opakovaně se ptal, jestli mám potíže s impotencí, přestože to bylo totálně mimo zprávu a důvod návštěvy. Sprostě zhodnotil úroveň mojí intimní hygieny.

Obecně velmi vulgární a arogantní chování. Absolutně bez respektu k pacientovi.

Nedoporučuji.

• Urocentrum Brno Jiný  •

Prisel jsem s cystou na varleti, začal vyšetřovat rakovinu varlat. nechal mě rok v bolestech a nijak mi nepomohl. Musel jsem prejit k jinemu lekari, ktery konstatoval, ze to tenhle neudelal spravne.

Nedoporucuji, vyhnete se obloukem.

• Urocentrum Brno urologicke obtize  •

• N

Do urocentra k Mudr.Riedlovi už nikdy více. Chová se povýšeně a má nemístné poznámky.Nutno odpovídat na jeho otázky které arogantně klade ,takže vyřknout svůj problém je nemožné. Člověk si připadá v této ordinaci poníženě.

• T

K panu doktorovi:
    Na urologii mne poprvé před rokem poslal můj prakt. lékař s nálezem leukocytů v moči. Tuto skutečnost pan dr. bagatelizuje, ačkoliv je to dlouhodobý jev.
    Nelíbilo se mi ani dlouhé čekání, ačkoliv jsem byl objednán na přesný čas, a velký spěch, který byl během vyšetření cítit (honem na sono, teď je tam chviličku volno!).
    K problémům s prostatou
    Jako muž 49 jsem začínal pociťovat jistý diskomfort při vylučování moči. Po první návštěvě před rokem jsem trochu zapátral a naordinoval si vlastní preventivní opatření spočívající hlavně ve vyloučení kaseinu (mléčné výrobky). Letos jsem šel na uro kontrolu více sebejistý, protože během roku občasné problémy s čůráním zcela zmizely. To potvrdila i prohlídka, kdy nebyly shledány žádné problémy. K prevenci vám ale pan dr. nic neřekne, na to není čas, a taky taková biopsie nebo resekce je lukrativnější než něco vykládat pacošům o prevenci.

• T

Do Urocentra jsem se vydal s velmi citlivým a intimním problémem po dlouhém rozhoupávání. To poslední, co v takovou chvíli člověk chce od lékaře slyšet, jsou neprofesionální jízlivé poznámky. S mým problémem mě poslal s doporučením do nemocnice, což mu asi nelze vytknout, přesto ve mně jeho poznámky neodbouraly můj, v té chvíli překonaný, psychický blok, spíše naopak.

Velmi negativní zkušenost. U pana doktora jsem byl se svým problémem několikrát. Nic nezjistil a jeho závěrečné stanovisko znělo, že mi nic není a že bolest sama odezní. Návštěvy u něj v ordinaci mi byly nepříjemné. Dával najevo svou aroganci a povýšenost. Vůbec ho nezajímaly informace od pacienta. Jeho chování místy hraničilo až se sarkasmem.

Poté co jsem změnil urologa, mi byl diagnostikován skutečný problém, který se následně musel řešit operací.

• V

Navštěvuji urocentrum od jara letošního roku. Pan doktor je svědomitý a pečlivý. Na veškeré mé dotazy ochotně odpovídá. doufám, že mi pomůže vyřešit můj zdravotní problém.

v péči urocentra jsem již několik let. Pan doktor je vždy velmi pečlivý a pozorný. Jen díky jeho zkušenostem a profesionalitě se podařilo zachytit moje onkologické onemocnění v počátečním stádiu. Chtěl bych touto formou jemu i celému týmu Urocentra poděkovat.

Nebudem uvadzat pozitivny alebo negativny nazor na doktora Riedla, aby som neovplyvnoval dalsich pacientov v rozhodovani. Kazdopadne odporucam, sledovat pozorne pristup pana doktora od prvej chvile jak po ludskej, tak po profesnej stranke a hodne komunikovat na problem, ktory vas trapi.
    Som presvedceny, ak tak urobite, tak sa dokazete vybrat spolocne s panom doktorom spravnym smerom k spokojnosti oboch stran.
    Ak by to nahodou nevyslo, vzdy je tam moznost inej volby...

Nepříjemný, arogantní, určitě budu hledat nového lékaře