MUDr. Irena Losmannová

Praktický lékař · Více

Čelákovice 1 adresa

Náměstí 5.května, 2/12, Čelákovice 250 88

Paní doktorka , naprosto skvělá , profesionální přístup s obrovskou snahou a vůlí pomoci pacientům a léčit !!!!!
    Více takových Lékařů , to je snad jen co dodat a přát lidem co potřebují lékařskou pomoc .
    Zdravotní sestřička , také naprosto skvělá, s paní doktorkou , fungují jako profesionální tým !!!!!
    Velmi spokojen a mohu jen a jen DOPORUČIT !!!!

• Jiný  •

Paní velmi neprofesionální, spíše bych bohužel zhodnotila jako někoho kdo nestíhá, jen chce mít vše na čas, aby byla hotová. Nepomůže ani hezkým slovem ani zájmem, i když je to v jejím popisu práce léčit. Pokud nevycházeli v testech žádné výsledky, řekla že jsem v pořádku, s bolestí mi nepomohla, pouze poukazovala že u ní nemám co dělat a ztrácí čas. Byla schopná mi dát dvoje antibiotika zasebou, když jedny nezabrali, žádnou jinou léčbu neznala. Když jsem se ji svěřila že jsem našla alternativnější léčbu, která mi trochu pomáhá (homeopatiky), řekla mi že je možné projevení arytmie (pokud jich berete víc než máte). Nezmíní ale možnost nežádoucích účinků antibiotik jako např. psychickou nemoc, depresi, při užívání antibiotik, které mi sama předepisovala. To je absurdní.

Po několika testování mě nebyla schopná poslat ani za správným specialistou, když bylo jasné že sama mě vyléčit nezvládne, nechala mě být

Pokud někdo má problém co nedokáže vyčíst z tabulek, bohužel to pro ní neexistuje

• Jiný  •

Paní doktorka i sestřička jsou sympatické a příjemné s profesionálním přístupem. Šel jsem na řadu tak, jak jsem byl objednán. Kéž by bylo více takových ordinací.

• Jiný  •

Výborná, pečlivá a přemýšlející lékařka s velkou mírou empatie. Nic neodbyde, vše chce zjistit a vyřešit. Kdyby mě neposlala na spec. pracoviště, tak těžko říct, jak bych dopadla. V ordinaci se nečeká dlouho, při objednání vše načas. I sestřička je vstřícná. Navíc paní doktorka zasílá zprávy i přes email a nemusí se neustále běhat do ordinace. Všem mohu jen doporučit!

• Jiný  •

Skvělá, inteligentní lékařka, moc mi pomohla s řešením dlouhodobějšího, "vleklého" zdravotního problému, osobní přístup, skutečně poslouchá, co říkáte a věnuje se vám, velmi příjemná návštěva u ní, a vynikající odbornost, je vidět, že stále studuje nové věci z oboru a zabývá se jimi, takovou lékařku jsem po různých zkušenostech jinde už dlouho hledala. Byla jsme u ní na preventivní prohlídce, podorobně mi vysvětlila údaje z laboratoře, poslal mne ke specialistům a zkontrolovala později výsledky a opět mi je vysvětlila.