MUDr. Irena Kreiselová

Zubař Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Dent4you

Nádražní 728/9, Jablonec nad Nisou 466 01

Tuto ordinaci jsme navštívila za 5 min 12. Se slovy, že za necelé dva měsíce odjíždím do zahraničí, jestli by mně mohly pomoci. A pomohly mi velice!! Po předešlé zkušenosti s nejmenovaným panem zubařem se toto nedá srovnávat. Sice jsem tam travila 10 min s maximálním poplatkem 600 kč, ale za cenu mého chrupu. Velice milý celý personál, profesionální a vstřícný přistup na špičkové úrovni.

• Dent4you  •

v čekárně u paní doktorky jsem zažila velmi ponižující chování vůči sestřičkám...to se mi vůbec nelíbilo a rozhodla jsem se, že nebudu svými penězi podporovat arogantní vedení a přešla jsem k Mudr. Mališovi, který má skvělé hodnocení.

• Dobrý den, nechci se vměšovat do vašich libých či nelibých pocitů... ale kvalita je nicmeně asi dobrá - na úrovni ale ty ceny... omg u dentisty nechat pomalu 4000 za kompletní peči o jeden bolavý zub je přehnané už jen z toho důvodu že manželka u svého lékaře za ten samý soubor ukonů zaplatila cca 350 kč je do nebe volající, bohužel jeji lekař mě nechce přijmout a ostatně všichni s titulem MuDr. vůbec. A krutej politickej alibismus že dentisti nemaj krytí pojištoven je pro obyčejnaý smrtelníky rána pod pás, takže bud zaplatíš nebo chcípni v bolestech... je mi na zvracení z tohohhle systému. Nemám na to investovat 4 tisíce do zubu takže to proložím 400kou brufenem a necham vyhnít... jak bolestivě poetické pojetí reality.

Paní doktorka i sestřička (hygienistka) jsou úžasné, příjemné a především velice profesionální. Extrémně jsem se vždy bála ošetření u zubaře, naprosto u mě tento strach odbouraly, mám díky jejich péči krásné zuby. Finančně jsou ceny srovnatelné, solidní, příklad - dentální hygiena - v Praze běžně 2tis, zde cca 850 Kč i s anestezií....Nesouhlasím s tím, že paní doktorka bere pacienty dle toho jak je kdo společensky postaven, jak zde někdo napsal. Je pravda, že kategoricky vyžaduje, aby pacient dodržoval disciplínu a pravidelnost, ale to je přece normální a v pořádku - pokud chcete mít hezké a zdravé zuby, musíte se o ně starat! Už se těším, až od září začně přibírat nové pacienty a přehlásím své rodiče od MUDr. Hájka. Zkuste si to někdo tam :-D

• Peníze, peníze, peníze a poté postavení pacienta ve společnosti...když je to primář z nemocnice nebo někdo důležitý z radnice, tak má lepší zacházení. Ostatní pacienti se musí podřídit její vůli nebo hodně investovat do svých zubů, aby na ně byla slušná. Jinak dominantní a velmi rychle Vám dá najevo, že 10. tisíc korun není v dnění době nic...

• Paní doktorku Krieselovou mohu všem jen doporuči.Dokonalá péče i hezký přístup k pacientovi její i zubní hygienistky.Zachránila mi chrup značně narušený paradentózou.

• Nikdy jsem s ní neměl problém a pozitivní zkušnost má i celá moje rodina, která k ní už léta pravidelně dochází.

• Paní doktorku mohu jen maximálně chválit, příjemná a především maximálně profesionální, skvělý přístup a i ceny výkonů, které si hradím, se mi zdají velmi solidní v porovnání se špičkovou kvalitou.

• Profesionální jednání a profesionální péče, přesné vysvětlení co se bude dít a proč. A když zuby bolí, tak jsou peníze na nic...

• R

Paní zubařka je velice dobrá,jsem spokojená a co se týká peněz zuby máme jen jedny a když nejsou vpořádku tak bolej a tak si je dám radši do pořádku.