Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Albrechtická 1075, Most 43401

• T

Uzasna pani doktorka.mam ji moc rada...super pristup...mela me od mala a ted dohlizi na me dve deti.jinou doktorku nechceme :)

• Myslím, že je to lékařka na svém místě. Je milá, pozorná, ochotná. K problémům se zády nestaví, vždy se snaží pomoci. V Mostě jsme vyzkoušeli nebo obeznámili s několika jinými pediatry a tato paní doktorka je nejlepší.

• R

Paní doktorku znám již 22.let, a to od doby ,kdy se mi narodil můj první syn.Dnes jí navštěvuji se svým třetím synem a za celou dobu jsem se nesetkala s jediným problémem,který by nešel vyřešit.Zásadně nesouhlasím s dvěma pány,kteří popisují její způsob léčby,ikdyž samozřejmně mají na tento názor právo,žijeme v demokracii,ale na druhou stranu si myslím ,že aby jen tak stroze uváděli důvody jejich nedoporučení,natož,aby uvedli,zda-li jejich dětem Paralen třeba pomohl,je to trochu málo!!! a zdá se mi to divné.A mapovat dětské lékaře z tohoto hlediska,je směšné.Dlouholetá praxe,přístup k dětem i jejich rodičům svědčí o opaku a já byla mnohdy ráda,že jsem nemusela na radu paní doktorky svým 3 synům zcela zbytečně "cpát" antibiotika,protože a naštěstí to byla opravdu banální virosa,přesto,že nám to tak nepřipadalo!Vzhledem k tomu,že náš nejmladší se narodil o dost dříve,měl na začátku svého života dost zdravotních potíží a problémů,jsem přesvědčena o tom,že velký díl na tom,že je dnes z něho zdravý,krásný kluk,v dubnu oslaví se svými už dospělými bratry 3.narozeniny a půjde do školky,vděčíme z velké části paní doktorce i její setřičce a moc a moc jim za to děkujeme.Přeji jim ještě hodně a hodně krásných,zdravých dětí v jejich odborné a vstřícné péči.Ještě jednou díky za našeho Radka,Fandu a především Matyáška.

• T

Dobrý den, paní doktorku mohu jen doporučit. Lepší ve městě neznám! Chodím k ní s dvouma dětma a vždy nám pomohla každý problém vyřešit. Je velice svědomitá a pečlivá. Je vidět, že své povolání dělá s láskou. Její přístup k dětem je ten nejlepší! Děti se jí nebojí a chodí k ní rády.

• B

Taky se přikláním k názoru, že doopravdy nic jiného než ibalgin nezná.Je to ta nejhorší doktorka s kterou jsem kdy viděla.

• H

zatim jsem s doktorkou spokojená,je pravda,že je někdy protivná,ale to já jsem taky,jsme jenom lidi,ale jinak jsem spokojená

Paní doktorka je velice laskavá, příjemná, stále usměvavá, její láska k dětským pacientům je zcela evidentní na první pohled. Vždy nám věnuje maximální péči. Neznám lepšího pediatra v našem městě.

Vřele doporučuji. Ochotná, komunikativní lékařka , která není lhostejná k pacientům a zajímá ji důvod obtíží. Tím chci říci, že nezbaví pouze bolesti ale zabývá se proč to bolí. Nebojí se názoru jiného lékaře.

• T

Vladimír má docela pravdu s tím ibalginem.Ale zas není pravda ze je nejdraši.Ona si prece nevymyslela ze lidé budou platit poplatky u doktora.Je to nejlepsi doktorka.Doporucuji

Paní doktorka Beranová je velmi příjemná, jako dítě jsem se k ní nikdy nebál chodit a s její péči jsem byl jak já, tak moji rodiče vždy spokojeni. s pány Tomášem a Vladimírem rozhodně nesouhlasím.