náměstí Osvoboditelů 820, Hradec Králové 50003
Petra
K této zubařce chodit je ztráta času, zdravých zubů a desetitísíců, které budete muset v budoucnu zaplatit, aby vám dali zuby do pořádku. Chodili jsme k ní celá rodina zhruba 5 let na pravidelné preventivní prohlídky. U všech, včetně dětí bylo vždy vše v pořádku. Nám dospělým tu a tam něco "dolepila" a jelo se dál. Když mi, už asi po páté vypadla plomba, došla mi trpělivost a našla jsem pro nás nového zubaře. Po vstupní prohlídce mi bylo doslova do breku, když jsem se dozvěděla stav po letech její "péče". Obě děti jsem nechala vyšetřit jak u nového pana doktora, tak na jiné klinice, abych měla porovnání. Panovala naprostá shoda v nálezech.
Dát dohromady zuby všem zabralo rok. Stálo nás to ke 100 tisícům, včetně anestezie u obou dětí kvůli rozsahu výkonů. Drabbovou bych nedoporučila nikomu, je sice komunikativní a milá, ale to je vše.
• Sam. ordinace PL - stomatologa • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
IV
Musím moc poděkovat paní doktorce za skvělou odbornost,protože mi zachránila několik zubů.Oceňuji profi přístup.
• Sam. ordinace PL - stomatologa • Jiný •
KG
K paní doktorce chodím několik let a jsem s její přístupem a odbornosti velice spokojena.Více takových lékařů .
• Sam. ordinace PL - stomatologa • Jiný •
Paní doktorka je milá a příjemná ale to je bohužel jediná pozitivní věc. Nechal jsem si u ní zhotovit plombu avšak po zhruba 2 dnech se část odlomila, to mě vedlo ke změně lékaře. Po změně lékaře byl zjištěn kaz pod plombou od této paní doktorky a objeveny kazy na dalších zubech a to i přesto že jsem k této doktorce pravidelně chodil na prohlídky. Lidem co chtějí mít zuby opravené a funkční bych doporučil k této zubařce rozhodně nechodit !
Kohoutova Z.
pohodáááá;)
st19
Od paní doktorky jsem nedávno odešel a udělal jsem velmi dobře. Paní doktorka sice velmi příjemná, milá, ale kvalita práce velmi špatná :( RTG snímky od nového zubaře odhalily rozsáhlé problémy pod NOVÝMI plombami od paní doktorky - velmi špatně ošetřené a neodstraněné kazy, plomby převislé s ostrými okraji nekopírující rozměry zubu. Plomby nedrží, během krátké doby cca 5x vypadnutí! Dva nezávislé posudky určili jednoznačné pochybení lékaře a špatně odvedenou práci vedoucí bohužel k umrtvení několika zubů, což by po správném ošetření nebylo nutné :( Paní doktorku nemůžu doporučit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Převažuje spokojenost, paní doktorka je milá a není ani příliš drahá. Injekce před vrtáním není problém. Občas se paní Doktorce nepodaří dodržet dobu objednání (čekal jsem i více než 30 minut), ale to se stává asi každému lékaři.
od paní doktorky jsem asi před rokem odešel. Pravda, velmi příjemná a milá, ale s kvalitou to není úplně dobré. Dnes jsem u jiné paní a konečně po dlouhé době mě nebolí ani jeden zub.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vřele doporučuji.Jsem ráda že mě paní Ilonka ještě přijala do péče.Dala mi dohromady zoubky, je velmi milá a šikovná.
Jestliže chcete prožít příjemné chvíle ve společnosti paní doktorky Ilony a sestřičky Milušky,račte se obtěžovat do zubní ordinace na NÁMĚSTÍ OSVOBODITELŮ.Pro nás bezzubé je to bezva relaxace.
Mirek Heller• • •