Pan doktor je úžasný, přemýšlivý lékař a už dlouho jsem zde na znamylekar.cz chtěla napsat a tímto způsobem mu poděk…ovat. Ve chvíli, kdy jste "složitější případ", spousta lékařů si Vás přehazuje jako horkou bramboru. Pro MUDr. Ptáka toto neplatí. Pro něj jste výzva a snaží se všem nesrovnalostem přijít na kloub. Nebál se mne poslat ani na dražší, ne úplně standardní vyšetření. Je to opravdu velmi pečlivý lékař a fundovaný odborník.
Nevím, zda v nemocnici ve Frýdku stále ordinuje, již dlouho jsem tam nebyla. Ale chtěla bych mu velmi poděkovat za jeho úžasný přístup.
Zdraví Martina Slaná
Pan MUDr.Boris Bubeník je víc než doktor a člověk-je to BŮH! Každý kdo ho zná a měl možnost se osobně u pana doktor…a vyšetřit,tak musi uznat,že to je vážně pan doktor s velkým D,prostě je to BŮH. Vždy rád každému dobře poradí a doporuči ty nejlepší léky a způsob léčby.Kéž by takových doktoru s velkým srdcem bylo více! Pane doktore,at se Vám stále daři a přeji Vám osobně ,ale i celému Vašemu kolektivu hodně pevného zdraví a úspěchu! Váš věrný pacient. Herák R.