MUDr. Hana Procházková

Praktický lékař Více

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Ruská 1018, Ostrava 70300

Paní doktorka je fajn, sestra taky, léta jsem byl spokojen, opravdu mi několikrát pomohly. Pak přišla covid-éra, tak mi kolikrát přišla hodně nervozní a místy dost vyhořelá. Odešel jsem z jiných důvodů. Snad paní doktorka je opět ok.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• N

O lékařce jsem si vždy myslela, že je milá, vstřícná, ochotná a velmi svědomitá. Již takový názor nemám, připadá mi velmi náladová a vůči pacientům i značně nepříjemná. A to nemluvím o tom, když jí dáte najevo nějaké nesouhlasné stanovisko, přes to se nedokáže přenést!
    Nikdy jsem nechápala, jak může ve své blízkosti snést zdravotní sestru s tak neurvalým, až vulgárním chováním. Okřikuje pacienty, je neochotná a líná udělat sebemenší pohyb. Chování její zdravotní sestry je opravdu děs a hrůza, jak již bylo uvedeno v předchozím hodnocení!
    Nyní to již, bohužel, chápu: „vrána k vráně sedá…“.

• Chodím tam už spoustu let a jsem maximálně spokojený.

• K Paní doktorce chodím už dlouho a jsem s ní spokojená s tím jak se mnou jedná i co se týče péče.Je to velmi dobrá lékařka a její přístup je osobní.I se sestřičkou mám dobré zkušenosti, vždy mi pomohla.

• I

Neosobní arogantní přístup, nevstřícné jednání, neochota, zaujatost. Pro mne špatný lékař.

Jsem velmi spokojen a doporučuji

• V

má moji důvěru, žádný velký štráchy, vyslechne ale ne jak spovědník.

• N

Paní doktorka je fajn vždy se snaží poradit a pomoct. Ale její zdravotní sestra to je hrůza a děs, pořád řve po pocientech a to i na chodbě. Nedoporučuji...

• D

Lékařka je velice ochotná a lidská, řeší ihned potíže pacientů.
    Komunikace se sestrou je někdy zvláštní, ale vždy je vstřícná a řeší pacientovy požadavky.

• H

LÉKAŘKA BEZ ZÁJMU,NECHOVÁ SE VŽDY SLUŠNĚ K PACIENTŮM A MÁ ZDRAVOTNÍ SESTRU,KTERÁ NEUSTÁLE PO VŠECH KŘIČÍ A JE NEOCHOTNÁ.