Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
~
the great one!!!! hodne zdraví, takových odborníku je opravdu málo, vlastně se dá říci, že ani nejsou kromě Vás pane primáři!!!!! Jarka Z.
~
Pan doktor je opravdu skvělí člověk, takových je hodně málo, chce pomoci dětem aby jim bylo lépe.To se o jiných lékařích říci nedá.Škoda.Přeji panu doktorovi hodně zdravíčka, a jsem moc a moc ráda , že chodíme k takovému lékaři.Je moc milej a hodnej k dětem.Vřele všem maminkám a tatínkům doporučuji.
~
Moc hodný "starý dobrý" pan doktor.
Přeji mu aby mohl svou práci ještě co nejdéle vykonávat.
S dětmi i rodiči si o všem popovídá, každému věnuje tolik času,
kolik potřebuje, není tam spěch a stres jako u jiných lékařů.
Za vše vypovídá fakt, že je jedním z mála lékařů, ke kterým se
moje dítě těší.
~
Pan Říha je velice dobrý lékař, nejlepší s jakým jsem se v tomto oboru shledala!
Vácha
Odborník na svém místě, zejména praktické zkušennosti, vždy nasadí odpovídající léčbu, jsme moc spokojeni.
S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem alergička a astmatička, nyní po jeho léčbě již nemusím brát vůbec žádné léky a žiju zcela jako zdravý člověk. Je nutné také ocenit velmi příjemný a ochotný přístup pana doktora - je jedním z mála lékařů, ke kterým jsem se těšila. Pan doktor Říha je tedy dle mého názoru výbornou volbou.
marie
Pana doktora známe 14 let, léčí se u něj obě naše děti.Již delší dobu jsou bez potíží, bez medikace. Je to zkušený odborník navíc s bezvadným přístupem k dětem i jejich rodičům.
Já osobně jsem se s podobným vstřícným a milým jednáním ještě nesetkala. Vřele doporučuji.
Tomáš
Odborník na svém místě. Opravdu léčí, vždy nasadí odpovídající léky a vše vysvětlí. Všem co mají dýchací potíže či jiné zdravotní příhody, tak vřele doporučuji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.