MUDr. Eva Žáčková

Pediatr Více

Litoměřice 1 adresa

Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Poděbradova 188/7, Litoměřice

• Výborná lékařka.

• Paní doktorka Žáčková je dobrá lékařka, ale již 2 x se mi stalo, že se z ´´kašle a rýmy´´ kterou jsem měla vyležet , vyklubaly zánet dutin a těžká chřipka a skončila jsem v noci na pohotovosti :( a sestřička mi jednou chtěla nabrat krev a udělala to tak neštastně, že jsem měla ruku modrou, celý den mě bolela a ona krev stejně neodebrala !

• Kvalitní lékařka

• Naši 3 synové jsou už dávno dospěláci, ale přesto považuji paní doktorku za nejlepší dětskou lékařku v Ltm. Chodili jsme tam ještě za "totáče", kdy byla ordinace přeplněná, ale u paní doktorky to díky jejímu pracovnímu nasazení a zbytečnému neřečnění vždy fičelo. Byla pečlivá , včasným zásahem zabránila prasklému slepému střevu u jednoho ze synů, včas rozpoznala mononukleózu, v případě nutnosti jí nebylo zatěžko zajít se na malého pacienta podívat. Myslím si, že takový jako je paní doktorka by měl být dělský lékař. A děti ji i přes její stručnost měly rády- rozpoznaly hodného člověka. Díky, paní doktroko za vše.

K paní doktorce jsem přešla od jiné lékařky, které nepřipadalo divné, že syn ještě v osmi měsících pořádně neudrží hlavičku...takže mohu srovnávat. Možná se tu někomu zdá, že p. doktorka dostatečně radostně neštěbetá nad každým faldíčkem, ale třeba z hlediska mého syna, dnes už puberťáka - vozíčkáře, to je to poslední, co by potřeboval. P. doktorka je pečlivá, raději udělá o vyšetření víc, než musí, aby měla jistotu, jak tu mnohé maminky zmínily, dokáže i člověku sama volat, pokud ji napadne ještě jiné řešení nebo se chce zeptat na stav dítěte. A že si s námi za ty roky užila...A ještě jedna věc - nezpochybňuje závěry specialistů, což mnozí dělají, ale naopak s nimi konzultuje, třeba v otázkách očkování nebo vhodnosti či nevhodnosti léčby. Jediné, z čeho mám obavy je, aby nám neutekla dřív, než i nejmladší syn dosáhne dospělosti :-)

Paní doktorka je výborná,nikdy jsem s ní neměla žádný problém,vždy mě vyslechla,poradila mi a správně nasadila léčbu.chodila jsem k ní necelých 14let a vždy jsem odcházela s úsměvem.Její setřička Lenka je též velice milá a ochotná,děkuji za léta péče...

• V

Paní doktorku mohu doporučit,chodím k ní již 17 let,mám čtyři děti.Je velmi milá a nečeká se u ní nikdy zbytečně dlouho,má také velmi milou a příjemnou sestřičku,což není všude (bohužel).

Z angíny se vyklubala mononukleóza, jinak paní doktorku mohu doporučit.

Paní doktorku znám sama jako dítě a když jsem čekala svého synka, byla první, kam jsem se šla zeptat. I sestřička si mě ještě pamatovala jménem, čímž mě mile překvapila. S každým problémem mi poradí, když jí jen telefonicky kontaktuji je velmi ochotná. Jednoznačně ji doporučuji a doufám že bude ještě dlouho ordinovat

• Paní doktorku jsem zažila sama jako dítě a teď k ní chodím se syny a musím říct, že se starším mi stále pomáhá, když byl v nemocnici, sama tam volala a zajímala se o jeho stav. Nic nepodceňuje a kluci k ní chodí bez strachu. Jen doufám, že bude ordinovat ještě dlouho