č.d. 269, Trhový Štěpánov 25763
Petr
K paní zubařce chodím přes 20 let na preventivní kontroly i na velké protetické práce ( můstky, korunky ). Aspoň v mém případě před každým léčením kořenů zubu nebo osazováním korunky mi byl dělán rentgen zubů. Léčení zubu pravda někdy trvalo dlouho, ale po ukončení a uzavření zubu či korunce mám se zubem pokoj a to léta. Ani na komunikaci s pí. doktorkou si nemohu stěžovat.
• Samostatná ordinace PL - stomatologa • •
E
evahru
K paní doktorce jsem chodila půl roku. S jedním zubem si nevěděla rady. Na jiný zub mi dala korunku bez kontrolního rentgenu. Když jsem přešla jinam, tak mně zjistili, že pod korunkou je zánět a v zubu je ponechán kousek ulomeného zubařského nástroje. To znamená, že korunka za 1000,- Kč se musí sundat, zubní kanálky znovu dobře vyčistit a nasadit novou korunku za další peníze. Takže super!
mk
K paní doktorce také chodím,ale je to čím dál horší. Pokud něco potřebujete, máte smůlu , vleklou léčbu s nejasným výsledkem a nepříjemným chováním paní doktorky. Co mi nejvíce vadí,že nemá roušku ,sahá do úst bez rukavic a mám podezření,že mi tam ,tak zanesla infekci.....
Sum
Bohužel musím souhlasit s předešlým názorem. Paní doktorku jsem měla velmi ráda, vždy jsem přišla na pravidelnou kontrolu a za 2 minuty jsem byla venku s tím, že mám vše v pořádku. Taktéž po přestěhování jsem změnila lékaře a byla velmi překvapená, když na mě nový doktor spustil, ke komu jsem to chodila. Osmičky mi rostly proti zubům a byly zkažené, tudíž měly být už dávno venku. Navíc jsem měla dva kazy. U zubaře jsem byla od té doby pečená vařená, vytrpěla jsem si své, ale mám zuby v pořádku. Moje příbuzná k paní Synákové stále chodí, ale taktéž uvažuje o změně. Už dva měsíce jí ,,léčí" zub a zatím to nemá žádný efekt a konec.
mo
K této zubařce jsem chodila od svého dětství na pravidelné prohlídky jednou za půl roku, za 20 let mi vrtla do zubů pouze 2x s tím, že je jinak vše naprosto v pořádku... Teď jsem po přestěhování navštívila jiného zubaře - zjistila jsem, že existuje něco jako rentgen zubů, našli mi 11 kazů (!!!), a zubař se divil, proč mám ještě osmičky, když se mi tam očividně nevejdou - takže pí. Synákové opravdu "děkuju" za zkažené zuby a značně provětraný účet - revize její "péče" je finančně dost nákladná :-( Rozhodně NEDOPORUČUJU !
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
11 let jsem k ní chodil a nezjistila ze mám o zub navic a tudis, ze se mi krivy dolni celist. Jsem velmi nespokojen
MZ
S paní doktorkou jsem dlouhodobě nebyl spokojen, což logicky vyústilo v můj odchod k jinému lékaři. Osobní přístup je jí zcela cizí, působí velmi zamlkle. Pacienta málo informuje o jeho zdravotním stavu a možnostech léčby.