Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Adam Dočkal
K panu doktoru Macháčkovi chodím pravidelně již řadu let a jsem s ním nadmíru spokojen. Vždy pečlivý, profesionální a bezbolestný přístup. A i když za ním nyní dojíždím 70 km, tak rozhodně nelituji, právě naopak. Opravdu vřele doporučuji a zároveň panu doktoru děkuji.
K.Blatakova
Nasledkem urazu se mi povedlo odstipnout obe horni jednicky a p.doktor provedl napravu pomoci bilych blomb tak,ze zuby vypadaji lepe nez drive.Moc dekuji.K.Blatakova.
Iris
Chodím k němu skoro 20 let a jsem tak spokojená, že jsem přivedla i manžela a děti. Pan doktor je příjemný a pečlivý. Mám problémové zuby a málo kdy mě od něj něco bolí. V čekárně většinou nečekáme, bere s max. 5 min. zpožděním.
vojáčková
Lepšího pana doktora jsem nepoznala,dostala jsem se k němu čirou náhodou ,navštěvuji ho již více jak 10 let,po odborné stránce perfektní ,příjemný ,ochotný ,odcházím z ordinace v ž d y velmi spokojená.
Martina
K panu doktorovi jsem se dostala náhodou, když zaskakoval za našeho zubaře. Původně jsem měla strach - jít k někomu cizímu, měla jsem navíc pod zubem zánět, ale byla jsem tak mile překvapena skvělým, milým a ochotným přístupem pana doktora!!! :-) Každý krok mi pečlivě vysvětlil, byl velmi příjemný a ochotný a vůbec nic nebolelo!!!! Ani ta umrtvovací injekce mě nebolela, dá se říct, že jsem ji vůbec necítila :-).
vojáčková
Zdeněk
Pan doktor Macháček je profesilonál na pravém místě a já jsem nevěřil, že budu mít ještě kdy jiný nároz a zkušenost. Pečlivost a kvalita jeho práce je opravdu příkladná.
Jsem velmi ráda, že mohu být pacientem tohoto lékaře. Je to odborník, zákroky nebolí, ale hlavně ví co dělat!!!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.