Nabízím hlubině- dynamicky orientovanou psychoterapii, podpůrnou terapii, doprovázení, poradenství, pomoc v krizi, ve vztahových problémech, v úzkostech, v seberozvoji.
Pracuji s jednotlivci, rodinami i páry.

• Dětská psychologie

Psychoterapeutické centrum Řipská

Řipská 15, Praha 130 00

2 názory

• A

Daniela Šlapáková je profesionál na svém místě. Její schopnost naslouchat je úžasná, velmi dobře dokáže odhadnout, kdy nechat mluvit klienta a kdy naopak "uhodit hřebíček na hlavičku" správnou otázkou, nebo komentářem.
    Oceňuji také umění ukázat problém skutečně ze všech možných stran a umění vést správnými otázkami k pojmenování jádra potíží.
    Velmi mi pomohla znovu najít sebedůvěru a dodala mi novou energii do mé cesty. Děkuji a doporučuji!

• Psychoterapeutické centrum Řipská Jiný  •

Daniela Šlapáková

Dekuji Vam za krasna slova! Jsem rada, ze jste v terapii nasla, co jste potrebovala! Udelala jste kus prace!

• A

Paní psychoterapeutku bych všem vřele doporučila! Oceňuji její empatii, profesionalitu, schopnost naslouchat a porozumět a schopnost klást ty správné otázky pro rozkrytí určitých problémů. Moc mi pomohla v nelehké životní situaci. Na řadu situací jsem se díky ní dokázala podívat úplně jiným způsobem, než jsem dosud byla schopná. Ještě jednou za všechno děkuji!

• jiné místo Jiný  •

Daniela Šlapáková

Děkuji Vám za milá slova! Moc si vážím Vaší ochoty na sobě pracovat a otevřenosti, s jakou jste do terapie šla. I pro mě bylo radostí s Vámi spolupracovat!