Dana Šimánková

Pediatr · Více

4 názory

Ordinace pro děti a dorost Pod kaštany

Pod Kaštany 15, Brno 61600

4 názory

• Z

Zkušená a rozumná paní doktorka. Dpbrá organizace chodu ordinace. Jsme spokojení.

• Ordinace pro děti a dorost Pod kaštany Jiný  •

Paní doktorka Šimánková je anděl a sestřička Endlová také. Jsou extrémně milé a vstřícné, vždy nám vše vysvětlí a milým slovem podpoří. Do ordinace chodíme na objednání na čas a v čekárně nikdy nečekáme.
    Když byly děti nemocné, paní doktorka s námi volala o víkendu i po večerech a vše s námi podrobně konzultovala, abychom nic nezanedbali.
    Všem nastávajícím maminkám ordinaci paní doktorky Šimánkové doporučuji!

• Ordinace pro děti a dorost Pod kaštany Jiný  •

• D

K paní doktorce chodíme rádi,je pečlivá a rozhodně nám nepíše bezhlavě antibiotika, dělá výtěry a crp z krve, případně krevní obraz. Paní doktorka i sestřička jsou obě velmi příjemné a vstřícné a vždy se s nimi i pobavíme. Doporučuji!

• Ordinace pro děti a dorost Pod kaštany  •

• V

Paní doktorka léčí výhradně antibiotiky. Osmiletá dcera v její péči skončila v dětské nemocnici na kapačkách, a to právě v důsledku bezhlavého a ničím nepodloženého předepisování antibiotik i dvakrát do měsíce- dceři nikdy nedělala ani výtěr z krku a krevní obraz ji napadlo udělat po roce a půl neustálé nemocnosti- a to narychlo v době , kdy jsme již přecházeli k jinému lékaři...Paní doktkorka neumí otevřeně komunikovat, a tak když nastala situace, kdy i druhému dítěti , opět bez řádného vyšetření, předepsala antibiotika a já jsem si dovolila mu je tentokrát nepodat a vyléčit ho úspěšně bez nich, do očí mi tato paní neřekla nic, ale nahlásila tento přečin na OSPOD. Tuto lékařku NEDOPORUČUJI !!!