Lidická 697/13, Brno 602 00
Jaroslav Holý
Pani doktorka je příjemna a vyšetření dělá poctivě maximální spokojenost.
Vlastimil F.
MUDr. Klozová je kvalitní a pečlivá lékař, která zodpovědně řeší problém pacienta.
SM
Ač jsem na první schůzku čekal, dostal jsem se do rukou lékařky, která naslouchá a chce pomoci. Souhlasím tedy s hodnoceními, které jsou aktuálně sepsány.
Výhody samotné paní lékařky
- pokaždé zkontroluje kompletní zdravotní stav,
- sleduje průběh medikace a analyzuje se mnou výsledky
- velmi detailně vysvětluje další kroky
Ordinace
- velmi si cením, pokud se do ordinace dostávám na předem objednaný čas (plus mínus 5min) - to zde funguje.
- posílají sms připomenutí termínu návštěvy
- vstřícné jednání personálu• Ordinace • Jiný •
J.J.
Na paní doktorce obdivuji její profesionalitu a lidský přístup a zájem o pacienta. Citlivě bere v úvahu ostatní pacientovi nemoci a problémy. Velké díky. JJ
Martina
Neskutečně milá paní doktorka, která se pacientovi opravdu věnuje. Někdy je těžké narazit na vstřícného lékaře, to zde neplatí, paní doktorka si mne kompletně vyslechla, pečlivě vyšetřila a navrhla další potřebná vyšetření. Před návštěvou jsem byla velmi nervozni, nervozita ze mne okamžitě spadla při jedná s touto velmi milou a vstřícnou lékařkou. Děkuji!
• Ordinace • chronický zánět močových cest •
Poté, co jsem vystřídala asi 7 urologů se mi konečně někdo skutečně věnoval. Byla to paní doktorka Klozová, kterou považuji za úžasnou Doktorku s velkým D. Milá, vstřícná, vzdělaná. Pacientovi vše vysvětlí a naslouchá mu. Léčí příčinu, nikoliv následek, záleží jí na pacientech.