MUDr. Dana Klozová

Urolog Více

Ordinace

Lidická 697/13, Brno 602 00

Pani doktorka je příjemna a vyšetření dělá poctivě maximální spokojenost.

• V

MUDr. Klozová je kvalitní a pečlivá lékař, která zodpovědně řeší problém pacienta.

• S

Ač jsem na první schůzku čekal, dostal jsem se do rukou lékařky, která naslouchá a chce pomoci. Souhlasím tedy s hodnoceními, které jsou aktuálně sepsány.

Výhody samotné paní lékařky
    - pokaždé zkontroluje kompletní zdravotní stav,
    - sleduje průběh medikace a analyzuje se mnou výsledky
    - velmi detailně vysvětluje další kroky

Ordinace
    - velmi si cením, pokud se do ordinace dostávám na předem objednaný čas (plus mínus 5min) - to zde funguje.
    - posílají sms připomenutí termínu návštěvy
    - vstřícné jednání personálu

• Ordinace Jiný  •

Na paní doktorce obdivuji její profesionalitu a lidský přístup a zájem o pacienta. Citlivě bere v úvahu ostatní pacientovi nemoci a problémy. Velké díky. JJ

• Ordinace Jiný  •

Neskutečně milá paní doktorka, která se pacientovi opravdu věnuje. Někdy je těžké narazit na vstřícného lékaře, to zde neplatí, paní doktorka si mne kompletně vyslechla, pečlivě vyšetřila a navrhla další potřebná vyšetření. Před návštěvou jsem byla velmi nervozni, nervozita ze mne okamžitě spadla při jedná s touto velmi milou a vstřícnou lékařkou. Děkuji!

• Ordinace chronický zánět močových cest  •

• Poté, co jsem vystřídala asi 7 urologů se mi konečně někdo skutečně věnoval. Byla to paní doktorka Klozová, kterou považuji za úžasnou Doktorku s velkým D. Milá, vstřícná, vzdělaná. Pacientovi vše vysvětlí a naslouchá mu. Léčí příčinu, nikoliv následek, záleží jí na pacientech.