Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
J.S.
Hodně dobrá psychoterapeutka. Současně profesionální i neskuteečně lidská. Nedělá z komára velblouda, ale rozhodně nezlehčuje. Ví co udělat, v pravou chvíli. Rozhodně doporučuji
Rebeca
Paní doktorka je úžasný člověk, moc mi pomohla a pomáhá, jsem ji za hodně vděčná. Je prostě nejlepší psycholog.
anna19
Musím říct že jsem k paní Konečný chodila pár týdnů, ale vůbec mi nepomohla, Jsem na tom pořád stejně možná o trošku hůř. Chodila jsem k ní na terapie, ale nakonec mi řekla že by to bylo pro mně stráta času a peněz, že mi to stejně nepomůže. Tak od čeho tam je? Neni to dobrá psycholožka když mi nedokázala pomoct.
Z. C.
I za nás Olomoucké bych ráda paní Konečnou pochválila. Je to člověk, kterého si hluboce vážím za jeho chápavý a taktní přístup, respekt ke druhým lidem, otevřenou mysl, velkou trpělivost, profesionalitu i lidskost. Myslím si, že je to opravdu člověk na svém místě!!!
Kučerová
paní doktorka je úžasný chápající člověk na svém místě. Moc mě pomáhá zvládat životní problémy.
Prosím Vás platí se u paní doktorky nebo to hradí pojišťovna? a jestli se platí, kolik za hodinu? Děkuji.
~
Díky terapii se mnohé v mém životě změnilo k lepšímu. Skvělá terapeutka a člověk. Můžu jen doporučit :)
~
je proste nejlepsi.Umi poslouchat,a hlavnecloveka chape a rozumi mu.Jsem ji vdecna za cas,ktery se mnou travi.A hlavne za to,ze tady pro nas je.moc mi pomahla a porad pomaha.JE proste uzasny CLOVEK.
~
Je profesionálka , ale je i lidská, snad s ní dojdu do vytouženého cíle a budu to zase já. Zatím ji můžu vzkázat velké díky .
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.