MUDr. Dagmar Březinová

Pediatr Více

Třebíč 1 adresa

Praktická lékařka pro děti a dorost

Modřínová 595, Třebíč 67401

• W

Nejlepsi a nejhodnejsi pani doktorka kdysi k ni chodil I muj pritel s jeho bratry a ted tam chodi nase dcera a nemuzeme si stezovat.Pani doktorka vzdy usmevava,ochotna sestricka.taky bomba ????????

• Praktická lékařka pro děti a dorost Kontroly  •

K paní doktorce chodím se svými 3 dětmi a vždy jsem byla spokojená, jak s přístupem doktorky tak i sestřičky, která vždy dokáže poradit i po telefenu, když je to třeba.

• Praktická lékařka pro děti a dorost pediatrická konzultace  •

K paní doktorce jsem chodila se synem,který je dnes už dospělý a chodím k ní dále s dcerou,které je 11. Paní doktorka Březinová je vynikající,vždy je milá,pečlivá,všechno vysvětlí,lepší dětská doktorka v Třebíči není. A nesmím opomenout sestřičku,která také nemá chybu se svým osobitým humorem.

• I

K paní doktorce jsem chodila celé své dětství. Vynikající paní doktorka a báječná paní sestřička!! Neznám lepší, vždy příjemné, pečlivé a důsledné. Přístup k dětem jedinečný. Mrzí mne, že bydlím v Praze, a tak svoje dítě nemůžu mít u paní doktorky. chválím, chválím, chválím..

• A

Vynikající paní doktorka a vynikající sestřička. Děkujeme..... velmi hodná, vždy milá, přátelská k dětem, snaží se dětem skutečně pomoci.....

• S

Mohu jen potvrdit výše napsané:) paní doktorka i sestřička jsou naprosto skvělé, usměvavé a ochotné pomoci. Zbožné přání, aby veškerý lékařský personál přistupoval k pacientům takto!

• Velmi dobrá lékařka s vysoce odborným a zároveň lidským přístupem. Chodily k ní obě dcery. Mohu jen doporučit. Jenom, kdyby byli všichni takoví......

• Super doktorka

• Pečlivá

• vždy velmi ochotná, pečlivá, poradí