Kubišova 1271, Třebíč 67401
Iveta Z.
S paní doktorkou jsem moc spokojená, chodím k ní se svýma dvěma dcerkama a vše probíhá naprosto vpořádku. Milá, příjemná, vše mi vždy vysvětlí, ikdyž se ptám třeba třikrát :-) Já ji rozhodně doporučuji
K paní doktorce jsem chodila od narození. Jak se chovala tehdá nevím, ale žiju, atk se to asi dařilo. Ovšem když jsem asi v 15-ti letech dostala mononukleozu a podle ní simulovala a neustále ji navštěvovala a ona stále mlela svoji.Dočkala jsem se pouze paralenu a posléze, když už to máma nevydržela, hospitalizaci na infekčním oddělení, kde jsem si poležela a oslabenou imunitu a únavový sindrom jsem si udržela asi ještě dva roky poté. Od paní doktorky jsem okamžitě odešla k jiné (to samé, možná horší) a jediné co mě mrzí, že to nebylo v dnešní době, kdy každý každého žaluje a chce odškodné. V rom případě by asi paní doktorka zaplatila, zavřela a neobtěžovala jiné pacienty svoji neochotou.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Podle mně je dobrá, příjemná k pacientům, vybavená čekárna..
K paní doktorce chodím se dvěma dětmi a jak se říká nehoní se, všechno jsem si vyběhala sama,jakmile jsem se domáhala doporučení k odbornému lékaři, byl problém, že to není potřeba, ale bylo/řeč,ortoped atd/
Pavel
Paní doktorka je nejlepší kterou znám je fakt hrozně milá a poradí se vším
Petra keliarova
K paní doktorce chodím s dětmi od jejich narození, mám tři děti a paní doktorku mají velice rády, vždy byla a je velice ochotná, vše vysvětlí, maminky uklidní a k dětem se chová velice mile, má s nima trpělivost a je ochotna jim naslouchat. Sama za sebe můžu říct, že s paní doktorkou jsem velice spokojena a mé děti jí mají moc rády.
jiří Smrž
K paní doktorce chodíme se svými dětmi od jejich narození.Máme 4 děti a s paní doktorkou jsme byli vždy spokojeni. Milá, úpřímná, ochotná a přesná.Jenom mě zaráží reakce některých lidí,jak čtu v hodnocení.Zkrátka doporučuji paní doktorku všem.
janda
K paní doktorce jsem chodila s dcerou a byla jsem nucena odejít, neboť opakovaně nepoznala u dcery zápal plic a několikrát mě nařkla z nepořádku doma,když byla dcera oteklá od poštípání. Prý máme doma blechy. Nakonec to byla alergie na hmyzí bodnutí. Nechci pomlouvat, ale aní její přístup k dětem se mi vůbec nelíbil. Proto po narození syna jsem raději odešla k jinému lékaři. Nemohla jsem riskovat život svých dětí díky jejím špatným diagnozám.
B
Bartejsová
Chodím k paní doktorce s dětmi od jejich narození a jsem moc spokojená. Je hodná, příjemná a vždy ochotná. Pokud mohu hodnotit, myslím, že i po odborné stránce je paní doktorka výborná. Moje děti se u ní nebály ani neoblíbených očkování a braní krve. Ví zkrátka jak na ně.
hk
K paní doktorce jsem chodila jako dítě, dnes je pacientem můj syn. Jsem velice spokojená,paní doktorka je příjemná, starostlivá. V případě potřeby přijede i ve večerních hodinách domů, konzultace po telefonu jsou také bez problémů. Všem doporučuji.