Vráclavská 1281, Šenov 73934
Lucie D.
Pro mne nejlepší lékař široko daleko. Ze zdravotních problémů jsem ho navštěvovala téměř každý týden. Léčba sice trvala déle, než je obvyklé, ale nakonec jsem se vyléčila a to především díky pana doktora. Je velice trpělivý a věřil, že se vyléčím. Pan Březina mi pomohl nejen fyzicky, ale i psychicky. Jeho vždy dobrá nálada a optimismus je něco neuvěřitelného. Doporučuji tohoto lékaře na 1000%.
E
Eliška
Je to pan doktor, vysvětlí,poradí,příjemný, citlivý a i sestřička je skvělá. Mohu jen doporučit.
Kovaříková Jarmila
Velice vynikající lékař,velice osobní přístup,stresovaná ženská je po vyšetření je v pohodě,mám osobní zkušenost,tento PÁN DOKTOR mě operoval a jsem velice spojena
Zuzana Dudková
Je to jeden z mála doktorů,který je příjemný,ví o čem mluví,a je nejlepší!!!!!Můžu jen doporučit!
E
Edita
prosím vás nevíte někdo ordinační hodiny pana doktrora Březiny???Moc děkuji:)
Macháňová
Ten nejlepší gynekolog pod sluncem,moc mi pomohl a podržel po potratu.
Petra
Nezbývá mi, než se ke všem těm komentářům přidat. Jen bych se opakovala. Prostě skvělá a jedinečná kapacita ve svém oboru. Více takovýchto lékařů.
Markéta
Užasný doktor,kterému 100% věřím vždy mi pomohl, pradil,je to profesionál navíc vždy dobře naladěn:)Škoda že takových není více!
Výborný lékař se skvělým přístupem k pacientkám!
Pan doktor řešil úspěšně moji poporodní komplikaci, byl naprosto perfektní, citlivý a zároveň vtipný, kéž by byl takový lidský přístup standardem. Děkuji pane doktore!