Lumírova 2, Ostrava 70030
Skvělá ani doktorka, empatická,usměvavá, vstřícná, komunikativní,vše vždy ráda vysvětlí,prostě radost nejlepší paní doktorka.
Ordinace paní doktorky funguje skvěle,opravdu odborník na svém místě.
Jiří Földeš
Paní doktorka je naprosto výjimečná. Člověk si to naplno uvědomí, když se srazí s realitou, například v nemocnici.
Karcmarova Z.
Paní MUDr. Alena Tichá je velice erudovaná a empatická lékařka. Pro mě ta nejlepší, kterou jsem kdy potkala.
Pešková
Paní doktorka je nejen skvělý odborník, ale i skvělý člověk. Empatická, poradí, pomůže... Vážím si toho, že je má lékařka. Přeji jí v životě jen štěstí a ať se jí vrátí vše dobré, co dává :-).
janikova.liduska
P.dotorka je člověk na svém místě,je vstřícná s lidským přístupem.chodíme k ní celá náš rodina.jsme rádi ze můžeme být její pacienti.pochvala patří i sestřičce Janikova ludmila
• Praktický lékař pro dospělé • •
Jan Pisecny
Přístup paní doktorky je vždy profesionální,pacientovi vždy vysvětlí,poradí je v prvé řadě člověk ,který se nad pacienty nepovyšuje, je to prostě paní doktorka pro kterou je pět hvězdiček málo,taktéž patří pochvala sestříčce.....jsou prostě obě dvě SUPER....DĚKUJEME Piseční
Marie
Vstřícná,ochotná,s lidským přístupem , jsem velmi spokojena nejen já, ale také syn Nesmím opomenout i sestřičku, rovněž vždy milá, ochotná a vstřícná
domkar.marek
Mám moc rád paní doktorku.strašně moc pro mně udělala a vážím si toho.Jsem strašně rád,že ji mám.Sestřička je taky super.
lichnovska-jana
MUDr. Tíchá ,vždy ochotná,milá a velice chytrá,Chodí k ní celá naše rodina 3 generace a jsme s ní velice spokojeni,také s její sestřičkou Maruškou, všem doporučuji Jana L s rodinou
St
Paní doktorka je dáma na tom správném místě. Nic nezanedbá, je vstřícná a milá. :-)
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě