MUDr. Alena Luzarová

Přerov 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

9. května 73, Přerov 75002

• S

odešli jsme k jiné zubařce a zděsili se, několik kazu, další zub k umrtvení, necisteny zubni kamen. prestoze jsme chodili pravidelne po pul roce na prevenci.
    a problém vidim i v hygiene, kdy pani zubařka nepouziva při vysetreni rukavice!

rozhodne nedoporucuji, pul roku jsem spravovala u jiného zubare to, co pani doktorka jaksi vůbec nevidela....

Také se přidávám k negativním hodnocením chodila jsem k paní doktorce pár let , nyní jsem přešla do olomouce a moje nová zubařka se zhrozila na její prací -katastrofální plomby (jen amalgán dost ošklivě naplácaný - i když bych si klidně připlatila za lepší materiál) a díky ní vše vyměnuji za keramiku 5 zubů a 2 zuby musí mít korunku. Rozhodně si myslím,že je to zubař spíše pro starší generaci, které je to už jedno nebo nemají už čím kousat.

• Musím taky přidat hodnocení - nemám nic, co bych jí mohla vytknout. Vždycky mi pomohla. Navíc je ochotná, milá.

Musím se také podělit o svůj názor na paní doktorku,které pevně věřím.Vždy mi ochotně pomohla od nemalých problémů a věřím také v její tvrzení,že vytrhnout zub je až to poslední,co se pro pacienta dá udělat.Myslím,že i výbava ordinace je na velice slušné úrovni.Jsem velmi spokojen a mohu jen doporučit.

• S

Já si nemůžu na paní doktorku ztěžovat, protože mi vždycky pomohla od mých mnohačetných zánětů, nikdy netrhala zub, pokud nemusela, vždycky se ho snažila zachránit. S její péčí jsem spokojená.

• S

Mé díky Vám taky patří, za to, že jste mi vždycky pomohla při mých potížích a mnohačetných zánětech a snažila jste se, aby se mi co nejdříve ulevilo a nikdy jste netrhala zub, pokud jste nemusela. Já jsem s Vámi spokojená.