Družstevní 69, Litomyšl 57001
Kopecká
Je precizní, svědomitá, skvěle edukuje, nejsou dlouhé čekací doby a klade důraz i na prevenci. Jsme celá rodina spokojeni.
Konečně se nebojím zubaře...:-)
Zubaře jsem se vždy bál, ale u paní doktroky se cítím v pohodě.
Helena Zahálková
Nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy měla. Je milá, pečlivá, hledá vždy nejlepší řešení tak, aby zachránila chrup. Od té doby, co chodím k ní, tak se nebojím zubaře.
Helena M. Hendrych
Byla jsem mile překvapena přístupem této paní doktorky. Místo medicínských dogmat používá zdravý rozum a pomohla mi, když se na mě jinde díváli skrz prsty a ptali se mě zda mám vystudovanou medicínu. Nemám, ale jsem odborník na své tělo. Děkuji paní doktorce Králové. Všem doporučuji!
Dr. P.
Ochotná paní doktorka, která hledá pro pacienta nejschůdnější rešení. Vše vysvětlí a vždy vyjde vstříc. Od doby, co navštěvuji její ordinaci, mám minimální problémy s mým chrupem.
Objednací termíny jsou velmi krátké a vždy se dohodnem na době, která mi vyhovuje.• • •
Jan B.
Velmi schopná a ochotná paní doktorka. Důsledně pátrá po příčinách potíží pacienta a přemýšlí o nich. Doporučuji pro lidský přístup na vysoké profesionální úrovni.