Vokáčova 1017, Rokycany 33701
J.J.
Pan doktor je skvělí a chapajci. Sestra občas neurvalá ale jako tým chapajci skvělý tandem.Za tři roky jsem nezažil takovou péči a soudnost..
• jiné místo • Jiný •
renapm
S panem doktorem Šůchou jsem velmi spokojen, je vstřícný, řeší konkrétní problém, poradí. Neřeší kraviny. Kdykoliv bylo potřeba vyšel mi vstříc. A když se někdy zpozdí, není důležité. Kde nečekáte? Na poště, úřadě, a že si tam nestěžujete?
Když neste spokojený, máte svobodnou vůli změny. Jako každý jiný.
S pozdravem. Jirsa• • •
jaroslavladman
Jsme u pana doktora druhý rok a jsme moc spokojeni.Má velmi dobrý přístup a jednání s pacienty.Takových lékařů je třeba více.
patrik.bortel
to je snad uplně jedno jestli má sobě tunu zlata nebo je furt u moře.......ježiš čecháčkové..... akorát k němu jedu a stačí otevřit hubu a je to.......demence lidí nezná konce....
patstrong
Pan doktor ... co o něm napsat? No ještě jsem ho v ordinaci nezastihl aby nemel třeba 2h. spozdeni ... nikdy se ještě nezvedl od stolu. Jinak mi melo odradit při přihlášení do jeho péče dotez:" Jste zdráv, že ano?..." Ted uz si clovek radeji zavola kdy bude v ordinaci a i tak vam povi ze v 15hod a prijede v 16. Má prostě divný přístup, nebo ho to nebaví...
Spokojenost největší
Inteligentní člověk, který pomůže pokud člověk opravdu pomoc potřebuje. Jen nemá rád hypochondry.
Vždy mi dobře pomohl, nemá rád hypochondry, když opravdu potřebujete pomoc, neváhá a jedná. K ordinačním hodinám má velmi ležérní přístup. Mluví, jak mu zobák narost.
Je to fantastickej doktor!!!
Nejlepší lékař na okrese, nemohu si vynachválit, roněž i sestřička je úžasná.