MUDr. Zdeněk Strnad

Praktický lékař Více

Jindřichův Hradec 1 adresa

Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

U nemocnice 380, Jindřichův Hradec 37701

• Z

Som rada, ze ma pred rokom prijal, hoci spociatku ma vystrasila jeho priamost. Teraz si ju velmi vazim, tak ako aj jeho znalosti a najma ochotu a schopnost pomoct. Je dosledny, pohotovy, ma prehlad aj nadhlad, zaujem- proste skvely clovek a najma lekar. Sestricka je tiez velmi mila, ustretova... presne to chory clovek ocakava, vrelo odporucam!

Vřele doporučuji velmi milá a ochotná sestra a s panem doktorem se dá hovořit o vše. Se vším se snaží pomoci a pokud na daný obor není specialista tak pacienta zašle tam, kde mu nejlépe pomohou. Lepšího obvodního lékaře jsem si vybrat nemohla. Doporučuji. :-)

• Nejen skvělej lékař, ale hlavně člověk:). Svý práci rozumí a na nic si nehraje. Má můj velikánskej obdiv. Vřele doporučuju!!!!!!! :o)

• Dr. Strnada, vřele všem doporučuji. Nenám co vytknout. Sestřička je velmi příjemná a milá. Oba hodnotím na jedničku.

• Skvělý lékař - chirurg. I když po lidské stránce jsem si na něj musela zvykat :) O to víc mi ale později sednul. Jednoznačně pana doktora doporučuji!

• Nejlepši,skutečne

• Za sebe mu můžu poděkovat jak jako praktikovi, tak chirurgovi. V obojím je vynikající a zaslouží si obdiv

• Je skvelej doktor a ješte lepši človek za vše mu dekuju

• Je opravdu dobrý.

• Pak doktor Strnad je prostě jednička:-) Zachránil a zachrání ještě spoustě lidí život!