MUDr. Zdeněk Fritsch

Zubař Více

Olomouc 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Resslova 22, Olomouc 77900

Chodila jsem sem cca 10let. Bohužel, po konzultaci u jiného zubaře vyšlo najevo, že mám velmi špatný stav zubů, 4 nové kazy a 6 podkažených výplní, špatně udělanou korunku, pod kterou mám chronický zánět.
    Následné řešení těchto problémů mě přijde na hodně peněz a minimálně rok času.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Bohužel musím za sebe dát negativní hodnocení. Pan doktor je velice náladový, neochotný a nevstřícný. Při ošetření jen poslouchám, jak ho bolí záda, že mu je horko. Když se naštve, ujede i sprosté slovo, je velice netrpělivý. Tohle všechno mě vedlo ke změně lékaře. Takže za sebe NEDOPORUČUJI.

• V

Nejlepší zubař, vřele doporučuji......

• A

Vynikající zubař a příjemný pán!

• Velice dobrý PAN doktor. Citlivý a velmi ochotný přístup. Dokonce jsem u něj částečně ztratil fobii ze zubaře. Takže vřele doporučuji. Jan Derka, Olomouc

• Pečlivý, ochotný, je vidět, že jej jeho obor zajímá a baví

• Vynikající stomatolog

• D

Vrtání od pana zubaře jsem vůbec necítila, nejlepší zubař, jakého jsem kdy měla!!

Nejlepší zubní lékař, jakého jsem poznala. Citlivý a pečlivý.

Nejlepší pan zubař ,kterého jsem poznala !! Velice příjemný a hodný ! Vrtání ani necítím ! Doporučuju !