Masarykův onkologický ústav
Onkologie , Diagnostika , Chirurgie , Vnitřní lékařství , Více
19 názorů Brno, Žlutý kopec 543/7
Masarykův onkologický ústav
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Názory o lékařích (19)
Zuzana Hýbnerová
Když se řekne pan doktor Podhorec, vybaví se mi především obrovská snaha pomoci. Obrovská dávka empatie a optimismus který se snaží předat pacientům v jejich nelehkém boji s rakovinou je až obdivuhodný. Pan doktor léčil tatínka s rakovinou slinivky a díky jeho nastavené léčbě tady s námi mohl být o rok a půl déle. Všem onkologicky nemocným pacientům bych přála jediné, a to, dostat se do rukou tohoto skvělého doktora. Za vše mnohokrát děkujeme.
Velmi hodná, pečlivá a empatická paní doktorka. Jednala velmi ohleduplně. Vše vysvětlovala.
Jarda
Super přístup , rychlé řešení problému na ambulanci. Příjemný doktor , krátká čekací doba v ordinaci , určitě mohu doporučit !
Táňa Klapková
Paní doktorka je úžasná, pečlivá, vstřícná, lidská. Zachránila mně a již 10 let jsem pod peclivou kontrolou.
markéta
paní doktorka Kalvodová je člověk na svém místě. ochotná, laskavá, z ničeho nedělá drama, je důkladná, na pacienta si udělá čas. nikdy mě nezaplavuje zbytečnými tunami léků, jako mnozí jiní, ale když je to potřeba, tak předepíše to, co okamžitě pomůže. jsem u ní uvolněná a v pohodě, vůbec si nepřipadám jako u doktora. víc takových.
A.B.
Paní neochotná, vůbec si nás nevyslechla, pořád prosazovala jenom její názor, způsob léčby nechávala ať vybereme my, její oblíbená věta, "tak co, jak jste se rozhodli?", mluví za vše.
Petr
Empatická, příjemná a velice ochotná paní doktorka. Je to člověk, který naslouchá potřebám pacienta, snaží se pomoct, nevystupuje z pozice lékaře, ale partnera při řešení problému.
Nesmírně ochotný a empatický pan doktor
Pan doktor je nesmírně empatický. Maminka bohužel zemřela, nemoc byla příliš v rozsáhlém stádiu, ale ochota pana doktora byla neuvěřitelná. Moc doporučuji.
J. Musil
Paní doktorka byla vstřícná, příjemná a hlavně dokázala všechno vysvětlit -
v dnešní době něco úžasného!
Alena Novotná
Velmi sympatický a vlídný pan doktor, takových moc není. Léčil naší maminku, bohužel nemoc nakonec zvítězila. Pomoc pana doktora Podhorce se nedá popsat slovy. Proto doopravdy velký dík!
Kontakt
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Brně