Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (19)

Z
    Lékař: MUDr. Ján Podhorec Jiný

Když se řekne pan doktor Podhorec, vybaví se mi především obrovská snaha pomoci. Obrovská dávka empatie a optimismus který se snaží předat pacientům v jejich nelehkém boji s rakovinou je až obdivuhodný. Pan doktor léčil tatínka s rakovinou slinivky a díky jeho nastavené léčbě tady s námi mohl být o rok a půl déle. Všem onkologicky nemocným pacientům bych přála jediné, a to, dostat se do rukou tohoto skvělého doktora. Za vše mnohokrát děkujeme.

Lékař: Marta Krásenská Jiný

Velmi hodná, pečlivá a empatická paní doktorka. Jednala velmi ohleduplně. Vše vysvětlovala.

Lékař: PhDr. Zdeněk Kaplan Jiný

Super přístup , rychlé řešení problému na ambulanci. Příjemný doktor , krátká čekací doba v ordinaci , určitě mohu doporučit !

T
    Lékař: Marta Krásenská Jiný

Paní doktorka je úžasná, pečlivá, vstřícná, lidská. Zachránila mně a již 10 let jsem pod peclivou kontrolou.

Lékař: Jana Kalvodová Jiný

paní doktorka Kalvodová je člověk na svém místě. ochotná, laskavá, z ničeho nedělá drama, je důkladná, na pacienta si udělá čas. nikdy mě nezaplavuje zbytečnými tunami léků, jako mnozí jiní, ale když je to potřeba, tak předepíše to, co okamžitě pomůže. jsem u ní uvolněná a v pohodě, vůbec si nepřipadám jako u doktora. víc takových.

Lékař: MUDr. Renata Červená Jiný

Paní neochotná, vůbec si nás nevyslechla, pořád prosazovala jenom její názor, způsob léčby nechávala ať vybereme my, její oblíbená věta, "tak co, jak jste se rozhodli?", mluví za vše.

Ověřený profil
    Lékař: Andrea Jurečková Jiný

Empatická, příjemná a velice ochotná paní doktorka. Je to člověk, který naslouchá potřebám pacienta, snaží se pomoct, nevystupuje z pozice lékaře, ale partnera při řešení problému.

N
    Ověřený profil
    Lékař: MUDr. Ján Podhorec Jiný

Pan doktor je nesmírně empatický. Maminka bohužel zemřela, nemoc byla příliš v rozsáhlém stádiu, ale ochota pana doktora byla neuvěřitelná. Moc doporučuji.

Lékař: MUDr. Irena Čoupková Jiný

Paní doktorka byla vstřícná, příjemná a hlavně dokázala všechno vysvětlit -
    v dnešní době něco úžasného!

Lékař: MUDr. Ján Podhorec Jiný

Velmi sympatický a vlídný pan doktor, takových moc není. Léčil naší maminku, bohužel nemoc nakonec zvítězila. Pomoc pana doktora Podhorce se nedá popsat slovy. Proto doopravdy velký dík!

Kontakt

Žlutý kopec 543/7, Brno 65653 Zobrazit v Goole Maps
Všeobecná zdravotní pojišťovna, Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna, Zaměstnanecká pojišťovna Škoda