Na Poříčním právu 376/1, Praha 128 00
Do ordinace nastoupila dentální hygienistka Sára Kučíková. Pokud se chcete objednat na dentální hygienu, domluvte si s ní schůzku u paní Kučíkové.
Přečtěte si více28/11/2024
Přečtěte si více28/11/2024
28/11/2024
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Příjemná, milá, moc snaživá a šikovná. První zkušenost jen pozitivní. S výsledkem jsem spokojený a těším se na další návštěvu.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Skvělá zkušenost, vše proběhlo bez problémů a podle očekávání!
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Moc dobry, mužu jen doporučit .
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní Kučíková odvedla skvělou práci. Je schopná, pečlivá, nic mě nebolelo, a byla velmi milá a usměvavá, i když jsem se trochu opozdil s příchodem do ordinace. Děkuji
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
S návštevou som veľmi spokojná, pani Kučíková sa hneď pri privítaní pýtala či mám nejaké problémy, vysvetlila všetko čo som potrebovala. Zaujímala sa aj či všetkému rozumiem a stále vravela čo bude následovať. Absolútne bezbolestné, práca precízna. Ďakujem, prídem zas.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
První návštěva a paní zubařky a byla moc milá, šetrná a celkově na mě celé prostředí ordinace působilo hezky
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Profesionální ošetření, naprostá spokojenost. Dle mého názoru, poněkud vyšší cena.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Nejlepší paní zubařka, u které jsem kdy byla. Doporučuju
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Velmi milá a slušná. S dentální hygienou jsem byla velmi spokojená, je ohleduplná a práce jí jde od ruky
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Super rychlé a bez bolesti. Těším se na další návštěvu.