Služby

Specialisté

Dukelských hrdinů 967/10, Praha 170 00

Názory o lékařích (33)

Bc. Natália Gáfriková

Velmi příjemná návštěva. Perfektní přístup. Skvěle odvedená práce rozhodně doporučuji a děkuji mám zoubky jak miminko :D

Z
    Číslo ověřené
    Bc. Natália Gáfriková Vstupní dentální hygiena (první dentální hygiena v ordinaci GGDENT)

Paní Gáfríková je moc milá, a především velmi šetrná! Určitě doporučuji :).
    Jelikož se zubařů bojím, dlouho jsem zvažovala zda na dentální hygienu jít - a určitě se vrátím. Nebolí to, není to ani nějak neprijemné a zuby jsou po zákroku krásně jemné a bílé :).

Návštěva ověřená

Jsem velice spokojená. Profesionální přístup, příjemné prostředí. Všechno názorně vysvětleno, ukázáno. Těším se za půl roku :-)

R
    Návštěva ověřená

Výborná skúsenosť s návštevou, dentálna hygiena bola veľmi profesionálna a kvalitne vykonaná.
    Ordináciu určite chcem navštevovať aj v budúcnosti a pravidelne.
    Doporučujem!

Bc. Natália Gáfriková Vstupní dentální hygiena (první dentální hygiena u nás)

Po nepovedene dentalní hygieně v zahraničí jsem se rozhodla napravit to v ČR, kde jsem téměř vždy spokojená. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Slečna milá, ochotná odpovědět na otázky. Ani jednou jsem nepocítila nepřijemný pocit nebo bolest. Doporucuji

Bc. Natália Gáfriková Vstupní dentální hygiena (první dentální hygiena u nás)

Paní Gárfikovou mohu jenom doporučit - všechno proběhlo podle očekávání. Přišla na nějakou neplechu u jednoho zubu, kterou budu muset vyřešit u svého zubaře. Každopádně oceňuji její služby i to, jak mi vše vysvětlila :). Moc děkuji a určitě přijdu znovu.

Bc. Natália Gáfriková Vstupní dentální hygiena (první dentální hygiena u nás)

Profesionalita, milý přístup, vše vysvětleno. Prostředí ordinace nové a moderní. Jednoduchost objednání, dobrá komunikace. Mohu doporučit.

T
    Bc. Natália Gáfriková

Skvělý a profesionální přístup od příchodu do ordinace. Všechny procedury předem vysvětleny a odborně a s úsměvem provedeny.
    Teď jen jak dlouho mi vydrží používat mezizubní kartáčky a zubní nit :-)

B
    Bc. Natália Gáfriková Vstupní dentální hygiena (první dentální hygiena u nás)

Byla to moje první návštěva dentální hygieny a byla jsem moc spokojená. Velmi dobrý a profesionální přístup, příjemné prostředí.

Bc. Natália Gáfriková Vstupní dentální hygiena (první dentální hygiena u nás)

Uplne bezna, standardni dentalni hygiena. Nic navic, nic min. Servis, chovani sl. hygienicky bylo standardni, fajn.