Gynekologie Více

Olomouc 1 adresa

Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Středa 8.00 - 20.00
Čtvrtek 8.00 - 20.00
Pátek 8.00 - 14.00

HISTORIE ORDINACE

Společnost G-CENTRUM Olomouc s.r.o. byla založeno v září 2003, kdy přímo navázala na činnost jejího vedoucího lékaře a majitele, MUDr. Aleše Skřivánka, který od července 1993 zařízení provozoval jako fyzická osoba.

Od roku 2003 do října 2010 sídlila společnost na adrese U stadionu 8 Olomouc. Od 29.listopadu je na nové adrese Horní nám. 8. Přechodem na nové zdravotnické zařízení je klientkám G-CENTRA Olomouc s.r.o zajištěna komplexní lékařská péče o ženy - Ambulantní gynekologie vč.jednodenní chirurgie, Komplexní péče o těhotné vč. prenatální diagnostiky, Urogynekologie - komplexní diagnostika a terapie inkontinence vč. urodynamického vyšetření a jednodenní chirurgie, Prevence, diagnostika a léčba osteoporózy, CGOP-Centrum gynekologické a onkologické prevence vč, expertní kolposkopie a jednodenní chirurgie. Moderní zařízení je vybaveno nejnovější přístrojovou technikou a zákrokovým sálkem na jednodenní chirurgii.

Posláním centra by mělo být poskytování péče na nejvyšší úrovni, která odpovídá světovým trendům v gynekologii a prenatální péče. Zárukou toho je, že k týmu centra patří i mezinárodně uznávaní odborníci. Výsledky práce centra jsou pravidelně publikovány, centrum a jeho lékaři se podíleli a podílejí na celé řadě klinických studií a v předstihu mnoha let tak mohou sledovat trendy ve vývoji farmakoterapie i celého oboru.

Zárukou kvality je také implementace normy jakosti ISO 9001:2008. Tato přispěla zejména ke zvýšení kvality nabízených služeb a již nyní je jasné, že přivedla i nové klientky do našeho zařízení.
Více O nás

Služby

Specialisté

Horní nám. 8/285, Olomouc 77200
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (51)

Paní doktorku bohužel nemohu doporučit. Přešla jsem k ní od jiné doktorky v G-centru. Prohlídka ovšem byla spíše dotazem na plánovanou dovolenou doplněnou dotazem na datum poslední menstruace. Dlouhodobé potíže s cyklem neřešila, nebyla schopna ani sdělit, že se pravděpodobně jedná o předčasnou perimenopauzu a mimo své lékařské znalosti léků poradit, ač moc dobře ví. Chápu, byznys je byznys. Ale pacienti nejsou jen zdroj výdělku.

• MUDr. Iveta Humlová Jiný  •

Bohužel nemohu paní doktorku doporučit. Přístup byl velmi neosobní, měla jsem pocit, že jsem jen další „položka“ v pořadníku, a ne pacientka, která potřebuje péči a vysvětlení. Jsem poprvé těhotná (byla jsem) a místo podpory nebo srozumitelných informací jsem z ordinace odcházela vystresovaná natolik, že jsem musela vyhledat jiného lékaře, abych se vůbec dozvěděla, co se děje. Komunikace ze strany paní doktorky byla minimální, neempatická a místy zmatená. Když jsem se na něco ptala, měla jsem pocit, že mě ani neposlouchá. Nakonec mi vše ochotně vysvětlili až v nemocnici, kde jsem se konečně uklidnila. Pokud hledáte lékaře, který se vám bude opravdu věnovat, doporučuji se poohlédnout jinde. I když moje situace dopadla špatně s potratila jsem byla jsem ráda, že jsem v rukách jiných empatických lékařů.

• MUDr. Eva Hajkrová gynekologické konzultace  •

Ty příběhy, které tady čtu jsou hrozně smutné. :(
    I já jsem se bohužel dostala do rukou této lékařky a to při operativě v G-centru.
    Paní doktorka mi dělala revizi dutiny děložní po ZT a výsledek je, že jsem byla již na dalších dvou hysteroskopiích, aby mi odstranili srůsty, které byly nešetrnou kyretáží provedeny.
    Po zákroku 8 měsíců velké bolesti, sekundární neplodnost, spousta spousta stresu, strachu a pláče. Do této doby jsem byla perfektně plodná, je mi 30 let... Opravdu znepokojující. Doporučuji vyhnout se obloukem a dopředu se zajímat, kdo je váš operatér, dělohu máme jen jednu.

• MUDr. Eva Hajkrová Jiný  •

K panu doktorovi jsem docházela několik let na preventivní kontroly, kde jsem oproti původním doktorům z tohoto centra sice byla zklamaná z přístupu a pozdních příchodů, ale říkala jsem si, že je snad odborník na svém místě. Postupem času jsem si všimla, že mě vůbec neposlouchá, ačkoliv jsem se při každé návštěvě za 4 roky zmiňovala, že mám problém s otěhotněním, tak mi vždy řekl, že to chce čas a o 5 minut později na konci prohlídky se mě vždy zeptal, zda chci předepsat antikoncepci. Svou léčbu v IVF centru jsem s ním proto později ani neprobírala a když se konečně podařilo otěhotnět, tak jsem okamžitě přešla k jinému lékaři, protože mě představa probírat s ním těhotenství a docházet k němu co měsíc úplně děsila

• MUDr. Tomáš Kilián Jiný  •

Byla jsem těhotná ( teď už to tak říci mohu ), chodím k jiné paní doktorce v G-centru, ale ten den kdy jsem měla jít do poradny tam má paní doktorka nebyla.
    Měla jsem problém zeleného hlenovitého výroku s příměsí krve.
    Byla jsem 8. Týden, což si myslím že v 1. Trimestru se má vše řešit důkladně skrz plod.
    Šla jsem tam hlavně z důvodu, ze problém stále přetrvával od doby co jsem byla naposledy u své.
    Posadila jsem se, vše jsem ji řekla, ani se na mě nekoukla, řekla že je to běžný v těhotenství, napsala prášky a poslala domů.
    O měsíc později jsem přišla na kontrolu do poradny ke své paní doktorce, a zjistili jsme že miminko je bez srdeční akce ( měla jsem byt 12tt), miminko zůstalo ve vývoji 8tt a par dnů, v době kdy jsem byla u paní doktorky, kdyby mě zkontrolovala mohlo tohle dopadnout úplně jinak, nebo jsem v sobě alespoň nemusela nosit měsíc mrtvé dítě.
    Mám na ni vztek, ještě když vám na revizi řeknou, že to mohl vyvolat ten zánět, který jsem v sobě měla.

• MUDr. Eva Hajkrová gynekologické konzultace  •

T

Paní doktorka by se měla naučit být profesionální. Naprosto chybí empatie, zájem, vše bere jak na běžícím pase, pacient ji obtezuje. S takto neprijemnym doktorem jsem se v G centru jeste nesetkala. Absolutně nedoporučuji..

• MUDr. Eva Hajkrová Jiný  •

Premyslela jsem zda budu sem psat recenzi a zda mi to za to stoji ,ale ano ,uz jen z duvodu ,kdyz si to bude cist nejaka zklamana zena at vi,ze neni v tom sama. Nevim co se s p.doktorem stalo dochazim k nemu 10 let ale posledni dobou jeho jednani je jednoznacne -Neempatie a arogantni pristup i vuci potratum a tehotenstvi - jednani v tomto tematu naprosto priserne.prichazim tam zranena po dalsim potratu a dockam se jenom arogantniho pristupu ze si na testy maluji asi carky a az si potratim po treti at prijdu a pak se neco zacne resit. Odesla jsem psychicky jeste vic vydeptana nez jsem prichazela. Na me otazky mi odpovedel zda mam jeste nejake otazky a mlcel. Odesla jsem jinam. A muzu vam rict,ze skoda ze jsem to neudrlala driv protoze konecne mi muj novy gynekolog pomaha a stara se o me. Tady naprosta hruza. Pokud ho prace jiz nebavi nemel by ji vykonavat. Hezky den

E

Tak u pana doktora jsem dnešním dnem nadobro skončila, už poslední 2 roky zpět mi přišel úplně "jiný", než jsem ho znala a 25 let k němu chodila, dokonce mi i 2x prováděl císařský řez. Dnes jsem odešla OPRAVDU, ale opravdu zklamaná z jeho neprofesionálního a arogantního přístupu. Pokud už ho práce nebaví, neměl by profesi, která je určena pro lidi, vykonávat, přijde mi jakoby vyhořel, ale totálně. Mrzí mě to, ale po dnešní návštěvě to byla poslední kapka, odcházím... Rozhodně NEDOPORUČUJI!!!

• MUDr. Tomáš Kilián gynekologické konzultace  •

Hrůza, jsem šťastná, že už k panu doktorovi nemusím. Naprosto nevhodně doporučený typ tělíska pro mě jako nerodičku byla poslední kapka. Bez špetky důvěry a empatie - na mé obtíže s hirsutismem mi pan doktor řekl že to je lanugo a že to mám jen “v hlavě” (už několik let si musím holit každý den po ránu tvář jako chlap). No škoda slov, rozhodně nedoporučuji.

• MUDr. Tomáš Kilián gynekologické konzultace  •

U pana doktora jsem podstoupila labioplastiku. Byl velmi milý a nešetřil chválou na své výsledky a spokojenost klientek. Po operaci jsem se nestačila divit. Jednu stranu mi seřízl částečně a druhou úplně, a to tak, že mi tam vyřízl jamku. Vypadá to příšerně a od té doby se stydím při sexu a dělá mi to velké problémy. Když jsem šla na kontrolu a sdělila jsem mu svoji nespokojenost i se způsobem sešití v oblasti hráze, kde mi nesouměrně trčí kousky tkáně, odpověděl mi, že to je dobré a zeptal se mě, jestli budu snad točit porno, že to řeším. Považuji to za výsměch. Žádná omluva, nabídka nápravy, nic. Od pana doktora jsem odešla a pořád zvažuji žalobu.

• MUDr. Aleš Skřivánek, Ph.D. další výkony proveditelné v rámci jednodenní chirurgie  •