Služby

Specialisté

Názory o lékařích (19)

Lékař: Dr. Boris Zlenko Jiný

Velice precizní práce. Profesionální přístup jak lékaře tak sestřičky. Naprostá spokojenost ;)

Lékař: Dr. Boris Zlenko výplně inlay, onlay

Profesionální péče na vysoké úrovni, krásná moderní ordinace, jejíž návštěva je pro mne vždy zážitkem.

Lékař: Dimitrij Tkalych Jiný

Pan doktor Tkalych je opravdu profesional a se vsemi navstevami jsem byla maximalne spokojena. Ma nejnovejsi pristroje a techniky a tak vzdy vim, ze pro me udela to nejlepsi. Dava si zalezet na tom, aby vse bylo bezbolestne a co nejrychlejsi. Uzasny pristup.

T
    Lékař: Natalya Veselova Jiný

Děkuji paní zubařce Veselové! Ona je jediná, které důvěřuji, pokud jde o své zubní zdraví. Svou práci vykonává svědomitě a kvalitně. Řeší složité případy. Velká spokojenost s ošetřením.

Lékař: Dimitrij Tkalych Jiný

Velmi doporučuji, kvalitní zázemí, profesionální přístup sestřičky a precizní práce doktora Tkalycha.

Lékař: Dr. Boris Zlenko extrakce zubu

Dnes první návštěva. Velké obavy a strach. Od první sekundy naprostá bomba. Jsem moc rád , že jsem našel pana Zlenka. Vše předčilo má očekávání. Pan doktor, sestřička, ordinace, vybavení....vše top. Dostal jsem rajský plyn a zákrok úplně v pohodě, bez bolesti . Pět hvězdiček je málo.

Z
    Lékař: Dr. Boris Zlenko mikroskopické zubní ošetření

Hledal jsem nového zubaře. Byl jsem odkázán na inzerci v novinách, tak jsem to zkusil. Pan Doktor Zlenko pracuje velmi pečlivě a bezbolestně. Vše vysvětlí, upozorní na případná rizika. Sestřička je také velmi profesionální a hodná. Samotnou kartu zde sice nemají, ale je rovněž šikovný i pan chirurg a dentální hygienistka. Takže je také výhodou, že jsou schopni pokrýt všechny problémy se zuby na jednom místě.

E
    Lékař: Dr. Boris Zlenko výplně inlay, onlay

Mám zkušenost s péčí mnoha zubařů v ČR, v Belgii a v USA. U pana doktora Zlenka jsem registrovaná zatím krátce, ale už za sebou mám čtyři výkony a všechny jsou provedeny naprosto nad očekávání. Zejména kvituji obrovskou trpělivost a preciznost.
    Zubní krčky (u kterých mi dva jiní čeští zubaři říkali, že opravit -nejdou- jinak než keramickými fasetami nebo novou celkovou korunkou), mi spravil kompozitem tak, že vypadají jako ze žurnálu, a za fragment ceny navrhované jinými lékaři.
    Ale není to jen o ceně, která je zde víc než férová. I vybavení ordinace a celkový přístup je TAK profesionální, že zcela snese srovnání se špičkovou klinikou v zahraničí.
    Jsem ráda, že se doktor Zlenko a jeho team usadili v ČR a už jsem je s nadšením doporučila třem svým známým.

X
    Lékař: Dr. Boris Zlenko ošetření kořenových kanálků

Za mna skvela opatera. Doktor pracuje zrucne a trpezlivo, kym perfektne vsetko nedokonci (mali sme viac sedeni, ako na zaciatku odhadol, ale cenu nezvysil). Vysvetluje, co a preco robi. Spravne diagnostikoval zdroj bolesti. Odporucam.

Lékař: Dr. Boris Zlenko vstupní vyšetření

Pan doktor Boris Zlenko má zlaté ruce, perfektní bezbolestna pece. Klidný a trpělivý opravdu vysneny zubar.Děkujeme i mile sestřičce.

Kontakt

Nedvězská 2229/14, Praha 100 00
Všeobecná zdravotní pojišťovna, Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, ... Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna, Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Sokolovská, 810/304, Praha 190 00
Všeobecná zdravotní pojišťovna, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna, ... Zaměstnanecká pojišťovna Škoda, Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
Související vyhledávání