MUDr. Walter Zdeněk

Praktický lékař Více

Česká Kamenice 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Náměstí 28.října 818, Česká Kamenice 40721

Vstupní vyšetření do nového zaměstnání - vyšetření perfektní, přístup perfektní, chování lékaře k pacientům na neskutečné úrovni. Víc takových lékařů!!!! Dlouho jsem tak skvělý přístup nezažila a myslím, že ani nezažiji.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

• Dle mého názoru,kdyby se chovali všichni lékaři k pacientům tak jako p.Walter
    bylo by naše zdravotnictví na vysoké úrovni.Kdykoliv nám vyšel vstříc i když ne-
    bydlíme v České Kamenici.A sestřička je výborná,co nestačí pan doktor,vše vám
    vyřídí ona.Je hodně lékařů,které bych nedoporučovala např.MUDr.Mašková,ale pan
    doktor k nim určitě nepatří.Děkuji

Pan doktor je vždy velice slušný, zdvořilý, čisťoučký. Podání ruky a kravatu beru jedině pozitivně, pan doktor je prostě takový gentleman. Vždy mi pomohl, i když moje problémy byly tak podivné, že jsem je třeba ani nedokázala pořádně popsat. Sestřička je zlatá, hrozně příjemná a je milé, že si pacienty velmi dobře pamatuje. Pouze při její nepřítomnosti, když je tam sestřička-náhradnice, v ordinaci i čekárně většinou zavládne dokonalý chaos:)

• D

I já se chci připojit k tomu nejlepšímu hodnocení, pan doktor je velmi ochotný, zdvořilý a výborný lékař. Zdvořilost a tolerance se v dnešní době vidí stále méně a právě tím je mi nadmíru příjemný. Když už člověk nějaký problém má, alespoň se nebojí, nebo nestydí přijít si pro radu. I sestřička je úžasná. Děkuji za všechno.

Navštěvuji pana doktora několik let a jsem s ním max. spokojená. Nic nepodcenil a nezanedbal. Velmi profesionální a příjemný přístup ..(je smutné, že lidem vadí slušné vychování. Na podání ruky nevidím nic špatného naopak je to známka slušnosti. A to, že ho lidé odsuzují pro takové věci je i směšné, kdo z nich si vydezinfikuje nákupní košík než jde nakupovat?? Určitě bych pana doktora neměnila. Sestřička je poklad opravdu příjemná a milá.
    Jsem maximálně spokojená

• N

Svědomitý lékař

je výborný a jestli někomu vadí, že mu ze slušnosti podává ruku,tak ať k němu nechodí. Je fakt výborný a vždy rád pomůže a poradí.

doporučujeme. jsme zde velice spokojeni profesionalita,ochota ,milá a rychlá sestřička...

já osobně jsem byl také spokojený. Pravdou je, že jsem u tohoto svého nového lékaře byl po cca 5-ti letech, kdy jsem ještě při poslední marodnosti navštívil pana doktora Rukla na kterého velmi rád vzpomínám pro jeho laskavost , pečlivost a profesionalitu. Nehodlám srovnávat pana Rukla a pana Waltera ani jako člověka ani jako lékaře jelikož ani jednoho jsem blíže nepoznal a lékařské práci nerozumím, každopádně bych se nestyděl tohoto svého nového lékaře doporučit jiným, protože jsem byl spokojený jak s přístupem tak s jednáním včetně vyléčení mého problému.

Neodsuzovala bych tak snadno jen proto, že je zdvořilý a snaží se navázat kontakt s pacienty. Ruce si beztak musí každý umýt po návštěvě ordinace,protože nikdy nevíte kdo před vámi vzal za kliku.Z mé zkušenosti má zájem o pacienta a s léčbou jsem spokojena.Já myslím že vše ukáže čas, pokud mu Kamenice dá šanci.Zaujmout místo po skvělém lékaři jako byl pan doktor Rukl opravdu není snadné.