MUDr. Vlasta Husincová

Zeleneč 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

Kasalova 472, Zeleneč 25091

• H

Takový přístup k pacientům, jako má paní doktorka , má málokdo. Pacientům se věnuje, je pečlivá a ochotná.
    Opakovaně mi moc pomohla .... a co jsem opravdu hodně ocenila, bylo ošetření mého malého syna, díky chování paní doktorky i sestřičky syn spolupracoval, všechno mu vysvětlila a celý zákrok se obešel bez jediné slzičky .
    Děkujeme ! Helena Dřevová

Velice ochotná p.Doktorka.Též sestra na ůrovni.Nechápu nespokojenost pacientů!Přeji více takových odborníků našemu zdravotnicví.Pavel F.1953.

• Nikdy se mi moc nevěnovala, vždy se snažila, abych nejlépe do tří minut byla pryč. Když se mi odlomil kus zubu a zbytek mě píchal do jazyka, měla problém s tím mi ho zabrousit, že prý se to obrousí samo. Poté mě bolely osmičky a ona že to tak bývá když rostou. Po přestupu k jinému zubaři jsem týden chodila na výplachy zánětu a následně mi byly osmičky vytrženy. Ano je milá, a nechce nejspíš trápit své pacienty, proto jim nic "zlého nedělá"... mě ale nemopohla.

• I

Milá, ochotná, ohleduplná, zkušená a velmi pečlivá paní doktorka! Přesto, že nejsem její pacient, mne ošetřila v rámci první pomoci a mně nezbývá než chválit a doporučit.

• Kdo píše, že MUDr. Husincová je špatná, tak si nejspíš vymýšlí! Já osobně k ní docházím cca 10 let a nikdy jsem neměl s ničím problémy. Všechny zákroky jsou prováděny velice profesionálním způsobem a k mé spokojenosti. V případě závažného problému (u mě vyražený přední zuby, byla PANÍ doktorka ochotna mě ošetřit mimo ordinační hodiny bez nároku na jakýkoliv příplatek!!!) Jenom díky ní a jsem si ušetřil spoustu času/bolesti! U mě 10 z 10 možných!!!

• paní MUDr. Husincová je nejlepší zubní lékařka ke které jsem kdy chodila!
    Ona i sestřička jsou velmi milé a do její ordinace chodím s plným vědomím, že je o mé zuby co nejlépe postaráno...:)

• pani Husincová je zatim jedna z nejhorších zubních doktorek co jsem se setkala. Zkazila na mých zubech co mohla. Nyni chodim k doktorce, která mi to vše spravuje . Nedporučuji. Čekaci doby v její ordinaci jsou nehorázne.

• Pečlivá, milá na dospělé i na děti, sestřička taky moc ochotná. Jsme rádi, že k ní se synem oba chodíme, zatím nejlepší zubní lékařka, se kterou jsem se setkala.

• Paní MUDr. Husincová je nejlepší zubní lékařkou, jakou jsem kdy poznala. Vřele všem doporučuji.

• velmi schopná doktorka a velmi pěkný přístup k pacientům