MUDr. Vladimír Vosmanský

Praktický lékař pro dospělé

Přerov.stroj.a.s.- Kojetínská 71, Přerov 75002

Praktický lékař pro dospělé

Palackého 19, Přerov 75002

Pan doktor Vosmanský je člově který sedí na správné židli a na správném místě. Chodím k němu jíž několik let a není mu prostě co vytknout. Navíc je vidět že své práci velmi dobře rozumí a umí se chovat k pacientům. Těch nej je více ale abych to zkrátil proč tohle všechno píšu. Lidi tento Pán doktor s velkým"P" mi totiž před týdnem zachránil svým správným rozhodnutím život. A za to ho doporučuji a moč děkují co pro mne udělá. Děkují Vám pane doktore a moc si Vás cením.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• U

Pan Vosmanský je zkušený a velice dobrý lékař. Měl jsem jej jako závodního lékaře v Přerovských strojírnách a vždy pomohl.

• S

U pana doktora, jsem byla jen vyjímečně, protože zastupoval mou paní doktorku na dovolené, a byla jsem velmi spokojená, správný a příjemný přístup, který určitě zpříjemní nepříjemné návštěvy u lékaře.

• S jeho péčí jsem spokojen.

• je velmi rychlý dobrý disgnostik,neměnil bych.

• Pan doktor je opravdu velice rychlý při určení diagnozy a v mém případě se vždy trefil do černého.Dle mého názoru je rychlý,přesný,spolehlivý i když zaneprázdněný.Nikomu by se asi nelíbylo,kdyby si s každým povídal 15-20 minut,při plné čekárně.

• Velice příjemný, vstřícný lékař se zájmem o pacienta.

• lékař velmi dobrých kvalit

• V

Výborný doktor, zachránil mi život. Díky.