Žižkova 239/16, Trutnov 54101
S.N.
Pan doktor je velice milý, má osobní přístup k pacientům, návštěvy příjemné, bohužel jeho práce je slabá. Výplně opakovaně vypadávají (ať už placené lepší, nebo hrazené pojišťovnou) rentgen mi za 4 roky udělal jen jednou, nechal mě 3 měsíce chodit s otevřeným zubem a zánětem kanálků, bez jakékoliv léčby a rozpadlého zubu si tytéž 3 měsíce nevšímal, jen tam jednou za měsíc plácl novou dočasnou výplň. Bohužel ho nemohu doporučit, ale jako preventista je vynikající.
• Sam. ordinace PL - stomatologa s lab. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Darina Minarčíková
Vynikající profesionální práce i přístup k pacientovi. Nechápu negativní reakce pacientů. Naprostá spokojenost, krásný úsměv díky tomuto špičkovému stomatologovi. Všem doporučuji.
• Sam. ordinace PL - stomatologa s lab. • Jiný •
Mb
Prostředí je hezké, výhodou je i zubní laboratoř přímo v místě, pan doktor i sestra ochotní a příjemní. Bohužel práce pana doktora je velmi slabá. Opakovaně vrtá, zubní výplně nedrží, vypadávají nebo se odlamují i se zubem, pod výplněmi jsou ponechány kazy, rengeny žádné
(ani při vstupní prohlídce). Naštěstí se mi po roce a půl podařilo přestoupit k jiné paní zubařce, která nyní napravuje škody.
Dcera díky opakovanému plombovaní stejného zubu a ponechání kazu pod výplní má za sebou endodontické ošetření, syn ve 14 letech dostavbu zubu (opakované vrtání,opět kaz pod výplní, antibiotika od pana Hrudíka). Máte-li možnost změňte pana zubaře. Rozhodně nedoporučuji.
Internetového hodnocení se většinou neúčastním, ale doufám, že tento příspěvek pomůže jiným (a ne jenom rodičům dětí) při výběru.• Sam. ordinace PL - stomatologa s lab. • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
miluna71
.Bydlela jsem v Praze, kde by měla být ta péče kvalitní a zubařka mi rvala zub přes hodinu a ještě mi zničila co mohla.Pak v Chomutově a zubař mi opravoval stoličku tak moc, že mě sanitka musela převážet do Ustí na lůžkové.Zubař hrudík byl první, který mi pomohl při mém omdlévání jen při poslechu vrtačky v čekárně se choval tak, že jsem se přestala bát.Díky právě zásahu tohoto zubaře se můžu smát na ulici ,komunikovat bez ostychu na vzhled chrupu.A můj manžel měl zubařku v Tu..ta právě furt něco převrtávala,chodil dom tak,že ho to bolelo dál..dlouhé odmlky a pod.nyní jsem ho přemluvila at jde k panu Hrudíkovi a to samé..je nad míru spokojen..Arogance vůbec naopak...i sestra i pan doktor velice příjemné vystupování a budu moc ráda,že právě díky vystupování mi vezme ještě naší holku..zubaře se bojí a tady už od čekárny, kde je prostředí na zubaře snesitelné tak i přes chování personálu..bude moci chodit taky k němu.Za mě jen pozitivum.Efenberková, když jsem k němu začala chodit tak ještě Aichingrová
pacient
Nekvalitní práce!!! Pokaždé když k němu přijdu, tak vrtá...myslím si, že už snad vrtá i zdravé zuby!!! Navíc banální kazy vrtá na dvakrát... (zrušení poplatků se blíží) Kamarádka též radějii odešla, jelikož ji pořád vypadávaly či se drolily plomby.
Rozhodně NEDOPORUČUJI!!!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jiří K.
Po přečtení zde uvedených hodnocení jsem byl zvláštním způsobem překvapen. Osobně mám pouze kladné zkušenosti. Za mě spokojenost, hlavně co do osobního přístupu, zjevné letité praxe a přítomné zubní laboratoře, kde mi prasklou protézu opravili i o víkendu.
N
Nasrany
K panu doktorovy sem chodil par mesicu na co sahnul to zkurvil blomby nedrzeli a navic si ten dobytek uctoval na pojistovnu i zuby co ani nedelal takovejdlem prasatum by meli vzit hned licenci takovidle zubari by nemeli mit ani zivnost ja by je hned z fleku dal zavrit. Jestli pak on sam si take necha delat takovoudle prasecinu vte sve hube to asi neee.Proto jsem radsi prestoupil k jinymu zubari jelikoz bych prisel o vsechny zuby kdyby tam nadale chodil.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z vlastní zkušenosti musím bohužel napsat, že pan doktor na pacientech především vydělává. Synovi převrtával zuby tolikrát, až se nedalo dělat nic jiného, než nahrazovat předraženými korunkami a já jsem si u něj nechala udělat ty nejdražší korunky na přední zuby (porcelánové), které o několik let později dva různí stomatologové jasně označili za metalo keramické. Cena tudíž měla být mnohem nižší. Poplatky také vybíral při každé návštěvě, i když se jednalo o léčbu jednoho zubu. Nerada bych, aby toto hodnocení bylo bráno jako pomsta, spíše varování pro ostatní pacienty... S pozdravem Pavla D.
spokojený pacient
Předpokládám,že majitelé negativních příspěvků stále doufají v červenající se vládu v této zemi:o)Závist a neznalost je bohužel prostoupena v 99% populace tohoto státu.
Z
Zaza
Mám s panem doktorem zkušenost s nadbytečnými výkazovanými a provedenými zákroky v ústech, byť třeba i na zdravých zubech. Není ojedinělá ani několikerá reklamace dokončených zákroků. O placení regulačních poplatků u léčby jednoho zubu třeba 5x za sebou ani nemluvě.